• Ineke Hovius

    Vanessa Hovius-Wessels

Tien jaar élitel antwoordservice - feestelijk jubileumjaar

28-08-2019, 09:40 | Lezersnieuws | ineke

Tien jaar geleden vestigde élitel antwoordservice zich in Ouderkerk aan de Amstel. Wat begon met een kantoortje aan huis is inmiddels uitgegroeid tot een bruisende onderneming met 2 vestigingen. Naast Ouderkerk is er ook een kantoor in Purmerend. 

Ondernemer Ineke Hovius geeft leiding aan een team van telefonistes dat zorgdraagt  voor de bereikbaarheid van talloze bedrijven. 

“Als je zelf niet altijd de telefoon kunt aannemen, mis je business. Ons motto is: gewoon even doorschakelen! De telefonistes beantwoorden de gesprekken met jouw bedrijfsnaam en handelen het af conform jouw instructies. Indien gewenst beheren ze ook je agenda”. 

Élitel antwoordservice is inzetbaar voor alle branches en heeft een specialisatie in de tandheelkundige sector. Veel tandarts- en mondhygiënistenpraktijken laten hun telefoon beantwoorden door élitel en de afspraken met de patiënten inplannen. Zo kunnen zij in alle rust bij de stoel staan en blijft de agenda gevuld!

In verband met het 10 jarig bestaan heeft élitel een online magazine ‘élitalk’ uitgegeven met daarin leuke kijkjes achter de schermen en activiteiten met het thema ‘vitaliteit’. Het magazine is te vinden via de website .

In september wordt het jubileum gevierd met personeel en familie in Restaurant De Voetangel. 

www.elitel.nl