• Directeur Jurian Tabbers van Schipper Kozijnen overhandigt cheque aan Toine van Bijsterveld van StichtingDe Verbinding.

    Schipper Kozijnen

Schipper Kozijnen blikt terug op jubileumjaar

AMSTELVEEN Voor Schipper Kozijnen stond heel 2019 in het teken van haar 50-jarig bestaan. Vanwege dit jubileum heeft het familiebedrijf haar klanten steeds 50 dagen in het zonnetje gezet met een feestelijke jubileumaanbieding. De laatste '50 dagen' zijn ingegaan. Klanten ontvangen tot eind van het jaar 19,69 procent korting op nieuwe kozijnen.

Op de eerste werkdag werd het jubileumjaar afgetrapt met een feestelijk ontbijt voor alle 220 medewerkers in de recent gerealiseerde fabrieksuitbreiding. Op diezelfde dag werd ook het nieuwe logo van Schipper Kozijnen geïntroduceerd. In februari was de lancering van de nieuwe website. Een site die klanten informeert, maar vooral ook inspireert. Ook is toen de eerste '50 dagen jubileumactie' van start gegaan, die wegens succes meerdere malen is verlengd.

VRIENDEN VAN SCHIPPER LIVE Eind mei was een knalfeest voor de medewerkers en hun partners: 'De Vrienden van Schipper Live' op het cruiseschip de Jules Verne. De toewijding en het enthousiasme van de medewerkers vormen al 50 jaar de solide basis van het succes van het familiebedrijf. Eind september is op dezelfde locatie en met hetzelfde thema het jubileum gevierd met de zakelijke relaties.

SCHENKING GOED DOEL 'De Vrienden van Schipper Live' was verbonden aan een goed doel: Stichting De Verbinding. Eind oktober heeft directeur Jurian Tabbers een cheque ter waarde van € 5.165 euro overhandigd aan Toine van Bijsterveldt, directeur en oprichter van De Verbinding. Dit bedrag draagt bij aan de renovatie van het opleidingsinstituut. Veel dove mensen komen moeilijk aan werk en hebben moeite met het volgen van een reguliere opleiding. De Verbinding biedt als erkend leerbedrijf een eigen opleiding aan.

SCHIPPER KOZIJNEN Schipper Kozijnen is in 1969 gestart als klein familiebedrijf en is nu een landelijk opererende organisatie met zeven showrooms. De kunststof en aluminium kozijnen, deuren, schuifpuien en dakkapellen worden gemaakt in de fabriek in Opmeer. Het bedrijf beschikt over een eigen montageafdeling en onderhoud- en reparatiedienst. Voor de productie van schuifpuien en dakkapellen werkt Schipper al meer dan 10 jaar samen met De Verbinding. In deze fabriek maken dove en slechthorende werknemers producten van hoge kwaliteit.
In de showrooms van Schipper Kozijnen zijn de producten op ware grootte te zien.

Meer informatie: schipperkozijnen.nl