• Zwemplek De Hoge Dijk

    Groengebied Amstelland

Ondernemer gezocht voor recreatiegebied Hoge Dijk

AMSTELLAND Groengebied Amstelland is maandag 21 januari begonnen met de werving van een ondernemer voor recreatiegebied De Hoge Dijk. Het recreatiegebied De Hoge Dijk ligt ten noorden van Abcoude in Amsterdam Zuidoost en is onderdeel van het recreatieschap Groengebied Amstelland.

Voor deze locatie gelegen aan het water aan de Abcouderstraatweg 79, zoekt Groengebied Amstelland een ondernemer die een eigentijdse horecagelegenheid kan ontwikkelen. De locatie biedt volgens het Groengebied kansen voor het realiseren van een volwaardige horecavoorziening met combinaties van sport, educatie en maatschappelijke activiteiten in een groene omgeving. De ligging aan de recreatieplas vergroot de mogelijkheden voor bijvoorbeeld een terras aan het water.

Het gebied heeft bos, speelweides met speeltoestellen en een golfbaan. De speelsloot De Hoge Dijk is op zomerse dagen populair onder gezinnen met kinderen. Eén van de belangrijke aandachtspunten is dat de voorziening voorziet in de behoeften van de huidige bezoekers van het gebied en de wijde omgeving.

De werving van een horecaondernemer voor de Abcoudestraatweg 79 is in opdracht van Groengebied Amstelland uitbesteed aan Recreatie Noord-Holland. Ondernemers die belangstelling hebben voor ontwikkeling van horeca op deze locatie, kunnen hun visie indienen tot 4 maart 12.00 uur.

Voor meer informatie: https://www.groengebied-amstelland.nl/horeca