• ouderamstel.nl

Foodtruck The Caribbean Bunch komt naar Amstel Business Park Zuid

OUDER-AMSTEL Sinds vorige week staat foodtruck 'The Caribbean Bunch' elke maandag en donderdag vanaf 11.30 uur op de verblijfsplek in De Flinesstraat op het Amstel Business Park Zuid.
De enthousiaste ondernemers van The Caribbean Bunch maken de straat extra gezellig en bereiden heerlijke gerechten met een tropisch tintje. Ook kunnen bezoekers er terecht voor een zomers drankje of een kop koffie.

VERBLIJFSPLEKKEN In het Amstel Business Park Zuid zijn verspreid over het gebied zes verblijfsplekken aangelegd in samenwerking met de gemeente Amsterdam. De aanleiding voor de aanleg was het verbeteren van de kwaliteit van de openbare ruimte. Samen met ondernemers en medewerkers uit het gebied is nagedacht om te kijken hoe het gebruik van de plekken meer gestimuleerd kan worden. Dit heeft geresulteerd in het idee van De Grote Wisseltruck; een foodtruck op wielen met elk halfjaar nieuwe startende ondernemers.

FOODTRUCK The Caribbean Bunch maakt onderdeel uit van het concept van De Grote Wisseltruck. Dé volgende versnelling voor startende food ondernemers. Mama Louise selecteert de meest talentvolle koks uit de omgeving en biedt hen een flitsende kickstart in een foodtruck.
Mischa van Mama Louise: "Deze ondernemers zijn gekozen omdat zij er in gaan slagen een warm thuisgevoel te bieden. Ze bieden een stukje beleving en echte persoonlijke aandacht, waar je graag voor terugkomt."
Ivan Nibte, één van de ondernemers van de Caribbean Bunch: "De naam Caribbean Bunch staat voor groep, collectief en samen. Het is zoals een Caribische familie waar we samen eten en altijd iedereen welkom is."
De Grote Wisseltruck is ontwikkeld door Mama Louise, We the City en Golfstromen en is mogelijk gemaakt door Amazing Oriental en de gemeenten Amsterdam en Ouder-Amstel. The Caribbean Bunch staat op de dinsdag en woensdag in Amsterdam Zuidoost, bij metrostation Bullewijk.