• Annemieke Huizing helpt met het zoeken naar de kleuren die jou nog meer laten sprankelen en je mooier maken.

    pr

Colour Your Life: advies met kleur, make-up en stijl

OUDERKERK Wil jij weten welke kleuren je nog mooier maken? Zou je tijdens het shoppen doelgericht naar het rek met jouw beste kleuren willen lopen? Wil je weten welke make-up jou zo kan veranderen dat het mooi in combinatie is met je huid, je haar en je ogen? Colour Your Life helpt met het zoeken naar de kleuren die jou nog meer laten sprankelen en je mooier maken.

In 1,5 à 2 uur kijk is samen met jou welk seizoentype je bent en welke kleuren qua kleding en make-up jou het beste staan. Deze analyse wordt gedaan aan de hand van diverse kleurstrookjes die worden vergeleken met de tinten van jouw huid, haar en ogen. Door deze analyse weet je of je een lente-, zomer-, herfst- of wintertype bent. Na de kleurmeting volgt een uniek make-up 10-stappenplan, speciaal gemaakt voor jou naar aanleiding van de kleurenanalyse.

JEZELF VERWENNEN Hoe leuk is het om na de kleurenanalyse jezelf te verwennen met een persoonlijke kleurenwaaier? Deze waaier wordt speciaal voor jou gemaakt naar aanleiding van de coördinaten van je huid, haar en ogen. Een kleurenwaaier zal de keuze voor de juiste kleur van jouw kleding vergemakkelijken waardoor je een mooie uitstraling krijgt en de kleuren van je huid, haar en ogen beter uit zullen komen.

STIJLANALYSE Tijdens een stijladvies wordt er eerst aan de hand van een korte vragenlijst gekeken naar de kledingstijl die je hebt. Daarna gaan we kijken naar de vorm van je gezicht en je lijf. Tenslotte geef je aan wat jouw persoonlijke aandachtspunten zijn. Aan de hand van deze gegevens wordt een stijlboekje gemaakt, genaamd IN STIJL. In dat stijlboekje staan tips om de juiste keuzes te maken qua kleding en imago. Heel bruikbaar en praktisch en boordevol tips!

Met de tips uit het stijlboekje leer je hoe jij jouw presentatie dus heel bewust en doelgericht kunt beïnvloeden. Versterk jouw mooiste kant en camoufleer met handige trucs de mindere.

MEER MET MINDER Combineer deze adviezen met de juiste kleuren en werk met kledingcapsules die je eindeloos kunt combineren en je houdt geld over. Als je weet waar je op moet letten, winkel je met meer zelfvertrouwen en plezier.

Informatie: Annemieke Huizing,
info@colouryourlife.nu
www.colouryourlife.nu