• Kimberly Assendelft
  • Bij het Amstel Zomer Festival is traditioneel druk bezocht.

    Kimberly Assendelft
  • Stefan de Haan
  • Kimberly Assendelft
  • Kimberly Assendelft

Amstel Zomer Festival in aantocht

OUDERKERK Vrijdag 7 juni is het zover. Dan vindt voor de zestiende keer het Amstel Zomer Festival plaats in Ouderkerk aan de Amstel. Ook dit jaar pakt de Stichting Promotie Ouder-Amstel, mede dankzij de vele sponsors, weer flink uit om dit culinaire festijn tot een onvergetelijk spektakel te maken. Vanaf 17.00 uur zijn bezoekers welkom. Om 19.00 uur wordt op 't Kampje het startsein gegeven door Burgemeester Joyce Langenacker van Ouder-Amstel en voorzitter Hans Out van Stichting Promotie Ouder-Amstel.

ETEN EN DRINKEN De horecabedrijven van Ouderkerk aan de Amstel laten zich van hun beste kant zien. Deelnemers dit jaar zijn Brasserie Paardenburg, De Oude Smidse, De Voetangel, Kruidfabriek by LUTE, Loetje, India Port, Jamie van Heije Restaurant, Napa Italia, De BANQ en Ron Gastrobar Indonesia. Ook de Poffertjessalon is er weer bij en er is koffie van Brizio. Als u eigenlijk liever een biertje of
iets fris wilt drinken, dan zorgt De Vrije Handel daar graag voor.

KINDEREN De allerkleinsten kunnen zich uitleven in de pretmobiel, die beschikbaar wordt gesteld door de Rabobank. Daarnaast zorgt Randstad Partyverhuur voor een gezellige kinderhoek, waar zij heerlijke limonade, popcorn, suikerspin en slush kunnen nuttigen.

MUZIEK De muziek wordt dit jaar verzorgd door dj OneTwo47, The Originals, Danilo & Bryan B. Meer informatie is te vinden op: www.promotieouder-amstel.nl.