• SV Ouderkerk

SV Ouderkerk onder 23 deelnemer top-midweekcompetitie

OUDERKERK SV Ouderkerk is recent uitgenodigd om deel te nemen aan de Onder 23 midweekcompetitie georganiseerd door Stichting Jongseniorenvoetbal.

Dit betreft een officiële midweekcompetitie die al een kleine 10 jaar draait in de regio Groot-Amsterdam. Het initiatief wordt gesteund door de KNVB en sponsor Univé.

Er zijn 5 poules van ieder acht teams. Deelnemers zijn allemaal amateurclubs met een gezonde sportieve ambitie. De deelname biedt O19 talenten en 1e, 2e en 3e jaars senioren een unieke kans om met elkaar in een competitie uit te komen en de krachten te kunnen meten op een uitdagend sportief niveau met getalenteerde leeftijdsgenoten van gerenommeerde amateur- en divisieclubs.

SV Ouderkerk beoogt met de Onder 23 als vaste deelnemer in deze competitie het sportief fundament van de club structureel te optimaliseren en talent naar hoger sportief niveau en prestatie te stimuleren.  

Ouderkerk Onder 23 is ingedeeld in poule A met Olympia Haarlem, KFC, ZSGOWMS, WV-HEDW, Wooter Academy, DEM Beverwijk en De Volewijckers. Het team wordt getraind door Guido Licastro. Hij is momenteel assistent-trainer bij de zondagselectie. Guido is een gedreven trainer, in het bezit van TC 2, die onder andere divisiejeugdteams heeft getraind bij BFC en Huizen. 

SPEELSCHEMA Het speelschema:

dinsdag 22 oktober: SV Ouderkerk - rkvv DEM   

dinsdag 12 november: WV HEDW - SV Ouderkerk   

dinsdag 3 december: De Volewijckers - SV Ouderkerk   

dinsdag 21 januari: SV Ouderkerk - ZSGOWMS   

dinsdag 11 februari: SV Ouderkerk - Wooter Academy   

woensdag 4 maart: KFC - SV Ouderkerk

De aanvangstijd van de wedstrijden is 20.15 uur. SV Ouderkerk hoopt vele supporters bij de wedstrijden van Onder 23 te begroeten.