• De Amstelbocht

Inschrijving Rondehoeploop geopend

OUDERKERK De inschrijving voor de 36ste Geijsel Kroon Rondehoeploop, op zondag 10 mei, is geopend. 
Het voorjaarseizoen is bijna in zicht. De ijsclub de Amstelbocht is inmiddels volop gestart met de organisatie van de Rondehoeploop. Op zondag 10 mei vindt de 36ste Geijsel Kroon Rondehoeploop plaats. Met zo´n 600 deelnemers een super sportief, maar ook een enorm gezellig dorpsevenement voor jong en oud. Iedereen is van harte welkom.

De voorinschrijving is al geopend voor alle afstanden: 17 km rondehoeploop, 5,5 km polderloop en de 2 km jeugdloop. Uitgebreide informatie over het parcours en de inschrijving is terug te vinden op www.rondehoeploop.nl. Wees snel met inschrijven. Het geeft je een extra stimulans om flink te trainen om je tijd te verbeteren of een eerste tijd neer te zetten. Het parcours leidt je door het begin van het prachtige groene hart en langs de mooie Amstel rivier.

TRAINING Voor beginners van de 5,5 km wordt een speciale training gegeven. Op elke zaterdag om 10.30 uur start de training vanaf de studio van Bootcamp Ouderkerk bij de Ouderkerker Plas. Wil je meer weten, email jos.rhl@hotmail.nl.

WANDELTOCHT Uiteraard staat de 17 km wandeltocht ook op het programma. Inschrijven hiervoor kan eveneens online maar ook op de ochtend van de loop in de Sporthal Bindelwijk. Naast praktische informatie vindt u er ook sfeerfoto's van voorgaande edities, alsmede alle uitslagen vanaf 1985.