• Clown Jos

    Ans vanWel-van de Vall

Het Amstelbad is weer gesloten

12-09-2019, 14:49 | Lezersnieuws | Ans

Na een zomer met mooie en minder mooie weken is het Amstelbad helaas weer gesloten.

Door de laatste mooie weken hebben we toch bijna 45.000 bezoekers gehad. Door het seizoen heen zijn er ook verschillende activiteiten geweest.

De Buitenspeeldag in samenwerking met Coherente was door het slechte weer minder geslaagd dan vorig jaar. Er zijn ook steeds meer mensen en bedrijven die een feest in het Amstelbad willen geven, waarbij de catering door Hans en Frietje wordt verzorgd.

Op zaterdag 31 augustus was er de jaarlijkse barbecue, waarbij de vrijwilligers bedankt werden voor hun inzet.

Afgelopen vrijdag 6 september hebben er 17 kinderen afgezwommen voor de verschillende diploma’s.  Helaas was het een regenachtige dag, maar clown Jos maakte er toch nog een “zonnig” gebeuren van. Hierna was het bad voor het publiek gesloten. In het weekend was er nog het jaarlijkse Snippen waterpolotoernooi.

Het Amstelbad staat voor grote investeringen en kan uw steun heel goed gebruiken.
Binnenkort kunnen Rabobank rekeninghouders, die lid zijn van de Rabobank, op een eenvoudige manier hun steun geven door via  Rabo Clubsupport op ons te stemmen. 

Ga daarvoor naar www.rabobank.nl/clubsupport en meld u aan als lid als u dat nog niet bent (kost niets en is zo gebeurd) en stem  vervolgens op ons . Stemmen  kan tussen 27 september en 11 oktober. En.... als we niet uw eerste keus zijn. U mag een tweede keus aangeven en we zijn ook geholpen met een 2e keus. Met deze hulp kunnen we ons diepe bad weer van een nieuwe coating voorzien en zwemt u volgend seizoen in een strak mooi blauw Amstelbad.

Wij willen iedereen, bezoekers, sponsoren en vrijwilligers, bedanken voor hun fantastische inzet, want zonder deze mensen zou er geen Amstelbad zijn.