• De selectie van SV Ouderkerk (zondag).

    pr

Ouderkerk trekt thuis aan kortste eind tegen Velserbroek

OUDERKERK Het blijft, ondanks de inzet, aanmodderen in Ouderkerk. Er werd zondag  in de derde klasse op eigen veld met 2-3 verloren van Velserbroek. De trouwe supportersschare, die de kou en regen danig trotseerden, werd getrakteerd op een uitermate belabberde vertoning.

Door het terugtrekken van Real Sranang uit 3C, zag op voorhand de stand er voor Ouderkerk beter uit. De achtste plek wordt ingenomen, met een enigszins vertroebeld beeld door afgelastingen onderin. Echter door de zoveelste nederlaag op rij, komt de nacompetitie-streep steeds dichterbij.

Het was nog wel Ouderkerk dat de leiding nam in de 20ste minuut. Door terugleggen van Kaj de Jong op Mitchel Melissen, werd zijn voorzet onderkant lat ingekopt door Tom Straver. Deze stand bleef lang op het scorebord staan. Door enkele kansen voor rust, met de grootst opgelegde kans in de 36ste minuut, bleef het 1-0.

Waar Ouderkerk al lang de wedstrijd af had kunnen en moeten maken, werd het in de 60ste minuut door gerommel in de hele ploeg 1-1. Het werd toch weer zo'n middag. Het leek snel erger te worden, maar door een gemiste strafschop van Velserbroek bleef het 1-1. Toch zag het publiek het al aankomen en in de 77ste minuut was het wel raak, 1-2. Het werd uit het niets 6 minuten voor tijd door een pegel van Thijs de Dood nog wel 2-2. Door een cruciale fout van Friso Kaashoek, wist Velserbroek de eindstand vlak voor tijd op 2-3 te zetten.

Volgende week wacht een uitwedstrijd tegen Alliance '22.

Mark van 't Veer