• Eigen foto

Fitaal beweegt ook in 2019 met samen wandelen en samen lopen

OUDER AMSTEL Bewegen kan overal: in huis, in de flat, op kantoor, in het bedrijf en op school.
Trappen lopen maakt spieren sterker en zintuigen worden gebruikt om in balans te blijven. Bovendien bevordert traplopen het uithoudingsvermogen. 
Fitaal is altijd in beweging; het motto is 30 minuten bewegen per dag, te beginnen iedere zondag van 10.00-11.00 uur. Dan is 's zondags voor 12.00 uur, het begin van de week, al twee keer 30 minuten bewegen gedaan. 
Samenkomst is bij Sporthal Bindelwijk. Ook Duivendrechters doen mee. Er is altijd leiding voor de beweging. Na afloop is er gratis fruit.

Fitaal beoogt een gezondere lifestyle, met regelmatig bewegen en (meer) groente en fruit eten. Entree is gratis; het is een instuif.

Een gezonde lifestyle met veel beweging zorgt, voor jong en oud, voor meer natuurlijke weerstand. Regelmatig en veilig bewegen leidt tot minder blessures en minder ziekten. En voor wie onverhoopt toch iets krijgt, zijn de gevolgen minder en het herstel gaat sneller.

Fitaal, fris en fruitig nodigt iedereen uit om zondag 6 januari van 10.00-11.00 uur gratis mee te doen.
Na afloop is er, eenmalig, een kort samenzijn om van gedachten te wisselen met de beweegvakman. Wie mee wil doen is welkom bij de Bindelwijk. Kan in iedere outfit.