• Voorzitter Gert-Jan Baerents wordt geinterviewd door een filmploeg van de Nevobo.

    CTO'70 Volleybal

Baerents (CTO'70) in race voor titel volleybalvrijwilliger van jaar

DUIVENDRECHT Gert-Jan Baerents, voorzitter van CTO'70 Volleybal uit Duivendrecht, is in de race als volleybalvrijwilliger van het jaar. Hij is door enkele leden van de vereniging voorgedragen en na een selectie door de volleybalbond doorgedrongen tot de top 3 van Nederland. Van vrijdag 5 april tot en met maandag 15 april uiterlijk 12.00 uur kan via Facebook gestemd worden op de drie genomineerden.

De Nederlandse volleybalbond heeft onlangs in het Dorpshuis in Duivendrecht filmopnames gemaakt in verband met deze verkiezing. In de filmopnames gaf Gert-Jan Baerents aan waarom hij zich inzet voor de vereniging en het volleybal in Duivendrecht. Nic Steur - speler van het eerste herenteam – en Barbara de Reijke – wethouder sport van de gemeente Ouder-Amstel – gaven aan waarom zij vinden dat Gert-Jan deze verkiezing zou moeten winnen.

Een woordvoerder van de vereniging geeft aan dat Gert-Jan Baerents het een eer vindt om genomineerd te zijn, maar dat hij zich vooral ziet als een vertegenwoordiger van alle vrijwilligers die zich inzetten voor de vereniging en alle vrijwilligers in de regio die het mogelijk maken dat zo veel mensen hier kunnen volleyballen. ¨'Ik kan het niet alleen. Zonder alle vrijwilligers zou het onmogelijk zijn om de competities te organiseren, de trainingen te geven en allerlei andere activiteiten te organiseren,¨ aldus de voorzitter. Hij ziet zijn nominatie als een nominatie voor al deze vrijwilligers, die met elkaar het volleybal bij CTO'70 Volleybal en in de regio mogelijk maken.

Op 15 april wordt bekendgemaakt wie dé Volleybalvrijwilliger van het Jaar is geworden. Via de Facebookpagina's van CTO'70 Volleybal en VolleybalNL wordt de verkiezing gedeeld. 'Het zou mooi zijn als heel Ouder-Amstel en de regio op Gert-Jan stemmen om zo deze nominatie te kunnen verzilveren. Dit is niet alleen goed voor de vrijwilligers, maar ook goed voor Ouder-Amstel, sport in het algemeen en het volleybal in het bijzonder,' aldus een woordvoerder van CTO'70 Volleybal.