• Pr
  • Pr

Volgende stap Centrumplan in aantocht

OUDERKERK De Ideeënmarkt was met ongeveer 1000 bezoekers een succes: velen gaven hun visie op de toekomst en gingen in gesprek met de leden van de werkgroep. Veel inwoners schreven plannen en droegen ook online ideeën aan. Woensdag 11 december wordt de volgende stap gezet.

VOLGENDE STAP Wat wordt de volgende stap? De werkgroep is druk bezig met het verwerken van alle informatie. Uiteindelijk bundelen ze dit in het ambitiedocument. Maar niet voordat ze ook met de inwoners van Ouder-Amstel hun bevindingen hebben gedeeld en gevonden ambities hebben getoetst.

Op woensdag 11 december is iedereen van harte welkom om het ambitiedocument in wording te beoordelen, van commentaar te voorzien en waar mogelijk nog beter te maken. In ieder geval vertelt de werkgroep wat ze allemaal van de inwoners hebben opgestoken en hoe het vervolg eruit komt te zien.De leden van de werkgroep zien geïnteresseerden dan graag in de Amstelkerk, meer informatie over tijden en programma volgt nog.

GEEN EXTRA ENQUÊTE Belangrijk: omdat de Ideeënmarkt zo'n succes was en zoveel mensen hun inbreng hebben gegeven, is afgezien van een extra enquête. Dat heeft voordelen, maar ook enkele nadelen. De werkgroep wil daarom benadrukken dat mensen nog altijd online, www.samenmakenweouder-amstel.nl, hun mening kunnen geven of hun suggestie of idee kunnen delen "Doet u dat vooral! We nemen alles nog mee", aldus de werkgroep.