• Pixabay

Winterfair bij jarige school Het Kofschip

OUDERKERK Basisschool Het Kofschip in Ouderkerk bestaat 25 jaar. Om dit jubileum te vieren, organiseert de school het hele jaar door verschillende activiteiten, waaronder een Winterfair op zaterdag 2 maart.

Hoewel het inmiddels lente lijkt, is het volgens de kalender nog steeds winter. Het Kofschip haakt hierop in met een winters feest waar kinderen, ouders, familie en vrienden gezellig kunnen schaatsen op een kunstijsbaan, spellen spelen of bijkletsen met een heerlijk warme glühwein, warme chocomelk, kaasfondue, broodje hotdog of ander lekkers.

Ook is er een spectaculaire loterij waarbij deelnemers kans maken op geweldige prijzen gesponsord door verschillende ondernemers uit het dorp. Loten zijn vanaf 25 februari te koop op school en uiteraard tijdens de Winterfair zelf.

De opbrengst van de loterij komt volledig ten goede aan nieuwe leermiddelen op school. Iedereen is welkom. De winterfair vindt zaterdag van 16.00 tot 20.00 uur plaats op het schoolplein van de bovenbouw aan de Koningin Wilhelminalaan in Ouderkerk.