• Kims Foto's

Winter Village op het Kampje

OUDERKERK Op zaterdag 16 december vindt wederom het sfeervolle Winterfestival plaats op het Kampje. Stichting Promotie Ouder-Amstel organiseert dit winterspektakel in samenwerking met de Lions Club Ouderkerk en de BIZ.

Op het Winterfestival vinden er tal van activiteiten plaats, staan er een aantal kraampjes en zijn er diverse optredens. Ook diverse plaatselijke toprestaurants zijn aanwezig waar iedereen terecht kan voor heerlijke gerechtjes. Kruidfabriek by Lute, Jaimie van Heije, Grand Café DE BANQ, De Oude Smidse, Loetje aan de Amstel en Napa Italia zijn allemaal aanwezig met een stand.

Vanaf 14.00 uur staan er diverse kramen op het Kampje waarbij lokale ondernemers staan zoals Plus Vreeswijk, de Gemakswinkel, Slagerij Stronkhorst, Bries, Bakkerij Out, Café de Vrije Handel, Sies Home, Furetti, Maschinka, boekhandel Sprey, Roza en Studio Bels. Bij de Rabobank kunnen belangstellenden op de foto in een winterse uitstraling.

SAMENHORIGHEID ,,Wat het zo ontzettend leuk maakt, is dat iedereen in het dorp graag wil meewerken. Horeca, lokale ondernemers, de gemeente, Ondernemersvereniging Ouder-Amstel en ook de basisscholen in Ouderkerk, kinderopvang, Stichting Derde Wereld en de Rabobank dragen hun steentje bij. Deze saamhorigheid is geweldig," aldus een enthousiaste Irene van Beek van café De Vrije Handel en bestuurslid van stichting Promotie Ouder-Amstel. Niemand hoeft het volgens Van Beek koud te hebben; er staan voldoende parasols met verwarming.

Natuurlijk zal de kerstmuziek niet ontbreken. Er zijn (live) optredens van de Monday Singers, the Christmas Vocals, Namens de Dames, Bart & Sanne, Johnny & the Gangsters, Danillo en One Two 47.

KERSTCONCERT Om 19.00 uur geven jonge muziektalenten van Tatiana Witteveen een kerstconcert in de Amstelkerk. Het concert valt samen met de kerstmarkt en is gratis te bezoeken.