• Evert Elzinga

Wie ontwerpt de meest super coole bril?

UITHOORN Sijbrants & van Olst Speciaaloptiek biedt kinderen in de leeftijd van 3 tot 12 jaar de mogelijkheid om een super coole bril te ontwerpen en daarmee een super gaaf cadeau winnen.

Een organisator: "In de winkel mag je een basis ontwerp ophalen voor de jouw bril ontwerp. Deze kun je kleuren, beplakken of wat je er ook maar mee wilt doen, om de meest waanzinnige bril te maken. Kortom leef je uit en creëer een bril, die nog nooit iemand heeft gezien. Natuurlijk mag je ook je eigen model bedenken. Lever jouw ontwerp uiterlijk 28 november in bij de winkel en wie weet win jij dan één van die fantastische prijzen."

De winnende brillen zullen in de etalage van de winkel tentoon worden gesteld. Meedoen kan in één van de volgende 3 leeftijdscategorieën: 3-6, 7-9 en 10-12 jaar. De winnaars zullen op zaterdag 1 december om 14 uur hun prijs ontvangen uit handen van Zwarte Piet. Tijdens de intocht van Sinterklaas op 17 november zullen medewerkers van Sijbrants & van Olst ook basismodellen voor deze ontwerpwedstrijd uitdelen.