• BDUmedia

Wie maakt de mooiste zomerfoto?

OUDER-AMSTEL Het Weekblad voor Ouder-Amstel houdt deze zomer een fotowedstrijd waarmee leuke prijzen te winnen zijn. Struinen door sfeervolle steden, genieten van gezelligheid op de camping of ontspannen in de eigen achtertuin. In de zomervakantie is er altijd wel een aanleiding om mooie foto´s te maken. Welke foto stuurt u in voor de zomerfotowedstrijd van het Weekblad voor Ouder-Amstel? De ingezonden foto's zijn te bewonderen in de fotogalerij op weekbladvoorouderamstel.nl. Een selectie krijgt een plek in de krant. Aan het eind van de zomervakantie selecteert de redactie de vijf mooiste foto´s en dan is het aan de lezers om de winnaar te bepalen.

Uw zomerfoto inzenden? Ga naar weekbladvoorouderamstel.nl en klik bovenin op de banner van de zomerfotowedstrijd. Volg de aanwijzingen op uw scherm. Om in aanmerking te komen voor plaatsing in de krant en de hoofdprijs moet u voldoen aan de volgende voorwaarden:

- Foto's moeten in een hoge resolutie (bestand van minimaal 750 kb) worden aangeleverd
- Vermeld duidelijk waar en wanneer de foto is gemaakt en wie of wat er op de foto is te zien.
- Alleen lezers uit het verspreidingsgebied van de krant dingen mee naar de prijzen.
- Foto's moeten deze zomer zijn gemaakt.
- Maximaal één inzending per persoon
- Inzenden is mogelijk tot woensdag 29 augustus 12.00 uur

U hoeft geen dure camera te hebben om de winnende foto te maken. Soms is het een kwestie van geluk: u bent op het juiste moment op de juiste plaats. Maar ook originaliteit en creativiteit zijn onmisbaar. De ervaring leert dat foto´s met mensen erop het goed doen.

Deelnemen kan via weekbladvoorouderamstel.nl/lzomerfoto.