• IJsbaan de Amstelbocht.

    Sportief Ouder-Amstel

Stemmen op De Amstelbocht

OUDERKERK IJsclub De Amstelbocht neemt deel aan de Rabobank Clubkascampagne die van 27 september tot en met 11 oktober duurt. Leden worden gevraagd het project van de keukenrenovatie te steunen door hun stem uit te brengen.

Na een schitterende zomer komt het schaatsseizoen snel weer dichterbij. De ijsclub is van de zomer non-stop bezig geweest met het onderhoud van de baan en het terrein er om heen. Een vaste groep is twee ochtenden in de week in de weer om alles op orde te houden en gereed te maken voor hopelijk een strenge winter met natuurijs.

KEUKENRENOVATIE Graag wil IJsclub De Amstelbocht ook in haar clubgebouw een investering gaan doen. Nadat er vorig jaar een mooi bedrag is gekregen voor een dakrenovatie (die begin 2020 zal worden uitgevoerd), heeft het bestuur bij elkaar gezeten om dit te combineren met het vervangen van de keuken. De keuken is ook aan een renovatie toe, en de ijsclub heeft zich daarom weer aangemeld bij de clubkascampagne van De Rabobank. Aangezien er al een aantal jaren opeenvolgend geen natuurijswinters zijn geweest (wat de grootste inkomstenbron voor de ijsclub is), hoopt De Amstelbocht dat er weer veel mensen op hun project zullen stemmen zodat zij toch de renovatie van de keuken kunnen realiseren. Meer informatie via: www.rabobank.nl/amstelenvecht onder het kopje 'De voordelen van het lidmaatschap'.

JAAP EDENBAAN Er zijn nog plekken voor de schaatstrainingen, die vanaf 15 oktober op de Jaap Edenbaan weer worden gegeven. Opgeven kan via de website van De Amstelbocht, onder het kopje 'schaatsen'. Ook voor het jeugdschaatsen zijn er nog plaatsen beschikbaar.