• eric hoenson

Vakantiekrachten gezocht!

OUDER-AMSTEL In de zomer stoppen we tijdelijk met het Kettinggesprek. Vanwege de vakantie is het lastig afspreken met kandidaten. Daarvoor in de plaats komt een tijdelijke rubriek: de Vakantiekracht! Zij verdienen een plekje in de spotlight, want dankzij de vakantiekrachten kunnen vaste werknemers op vakantie. Zij zorgen ervoor dat de (lokale) economie doordraait.

Voor deze rubriek komen we graag in contact met vakantiekrachten. Of je nu werkt als vakkenvuller, bediende of kattenoppas : het type werk maakt niet uit, enige voorwaarde is dat je het baantje in Ouder-Amstel doet. Graag horen we: Wat zijn de leuke en minder leuke kanten van je baantje? Waar gebruik je de opbrengst voor? Wat zijn je plannen voor de toekomst?

Ook ondernemers kunnen hun tijdelijke toppers aanmelden. Wil je meedoen? Stuur dan een mailtje naar Naomi Heidinga, naomitekstenfotografie@gmail.com. Ze bezoekt de vakantiekracht op zijn of haar werk voor een interview en foto’s en helpt ter compensatie graag een uurtje mee.