• pr

Tennis en lekker eten komen samen

OUDER-AMSTEL Van zaterdag 21 tot en met 29 juli vindt het Rabobank Ouderkerk Culinair Open plaats op het tennispark Zuidermeer. Een gezellig tennistoernooi voor dubbels in de categorieën 3 tot en met 8.

De afgelopen twee edities was het toernooi een groot succes. De tennisclub ontvangt deelnemers vanuit de regio waaronder Amstelveen, Abcoude, Aalsmeer, Amsterdam en Uithoorn. Dit jaar hebben zo'n 500 deelnemers zich ingeschreven. Een geweldig veld in alle categorieën. Dat het een succes is blijkt wel uit het aantal spelers dat terugkomt om deel te nemen.

In samenwerking met lokale toprestaurants wordt er elke dag iets culinairs bereid op het tennispark. Deelnemers aan het toernooi, maar ook tennisliefhebbers die komen kijken, kunnen op deze manier zowel genieten van het tennis als van de heerlijke gerechten die vers worden bereid in de buitenkeuken.
Tijdens het toernooi gaat het uiteraard om tennis maar ook om gezelligheid. In het tweede weekend wordt daarom extra uitgepakt met optredens van coveband B-loose op vrijdagavond en lokale sing-en-songwriter Dyon en zijn band op zaterdagavond.