• Coherente

Smashen tijdens de gymles

OUDER-AMSTEL Alle basisschoolleerlingen van groep 7 en 8 hebben tijdens de gymles kennisgemaakt met smashball. Volleybalvereniging Ouderkerk verzorgde deze leuke clinic voor de kinderen.

Bij smashball hangt het net laag en mogen de kinderen de bal er hard over heen slaan. De clinic begon met verschillende oefenenvormen. Nadat de leerlingen hadden geoefend met smashen werden er potjes tegen elkaar gespeeld. Het was volgens de organisatie een gezellige drukte tijdens de clinic.

VOL ENERGIE De leerlingen waren vol energie en de volleyballen vlogen in het rond.

SMASHBALL BALL OPEN Op woensdag 29 november organiseren Volleybal Vereniging Ouderkerk en Stichting Coherente de eerste Smashball Open. Dit is een smashball toernooi na schooltijd in de sporthal van de Bindelwijk aan de Koningin Julianlaan 16 in Ouderkerk aan de Amstel.

PLEZIER MAKEN De Smashball Open is een gezellig sporttoernooi waarbij plezier maken bovenaan staat. Tijdens het toernooi kunnen kinderen een keer wat anders proberen. De kinderem mogen zelf kiezen met wie ze samen meedoen aan het toernooi. Dit hoeft geen klasgenootje te zijn, maar mag bijvoorbeeld ook een kind uit de straat zijn.

OPGEVEN Kinderen vanaf groep 6 kunnen zich opgeven in een tweetal voor de Smashball Open. Het toernooi is van 13.00 tot 15.00 uur in sporthal de Bindelwijk.

Aanmelden kan door namen, school, groep en teamnaam te mailen naar Joëlle Goudsmit. Zij is te bereiken via J.Goudsmit@Coherente.nl. Aanmelden voor vrijdag 24 november.

ALLEEN AANMELDEN Alleen aanmelden, dus niet als tweetal, kan ook. Dan word je gekoppeld aan een maatje voor het toernooi.

GRATIS Er zijn geen kosten verbonden voor deelname aan het toernooi.

Meer informatie of vragen mail naar J.Goudsmit@Coherente.nl of bel 020-4963673.