• Pixabay.com

Scholen kunnen weer aan de slag met natuur- en milieueducatie

OUDER-AMSTEL De digitale inschrijving voor het aanbod van natuur- en milieueducatie (NME) voor het schooljaar 2019-2020 is maandag 3 juni begonnen. Scholen kunnen vier weken lang inschrijven op een uitgebreid NME-aanbod van lesmaterialen, lessen, projecten en workshops.

AANBOD Scholen kunnen zich inschrijven via www.nmedichtbij.nl. Om het ze nog wat makkelijker te maken, is het aanbod ook op een overzichtelijke poster gezet. Iedere basisschool heeft meerdere posters ontvangen. Op de achterkant van de poster staat algemene informatie over NME in de regio.

NIEUW VOOR LEERKRACHTEN Dit jaar is er naast de vertrouwde poster een handig boekje voor op de koffietafel van scholen meegestuurd. Leerkrachten kunnen daarmee nog eens rustig bladerend naar het mooie aanbod van alle NME activiteiten kijken.

MEER INFORMATIE Nieuwsgierig geworden naar alles wat NME te bieden heeft? Kijk op www.nmedichtbij.nl. Ook voor ouders is er genoeg op deze website te zien. Zo is er een overzicht van diverse activiteiten te vinden. Een helpende hand van ouders bij de lessen is altijd welkom.