• Archief

Politie zoekt dader van diefstal bedrijf Duivendrecht

DUIVENDRECHT De politie is op zoek naar een man die ervan wordt verdacht op dinsdag 9 oktober 2018 spullen te hebben gestolen uit een autoverhuurbedrijf aan de Joop Geesinkweg in Duivendrecht.

INBRAAK Die dag komen rond 18.30 uur twee mannen binnen bij het autoverhuurbedrijf. Eén van de mannen is een klant en komt zijn auto omruilen, de andere man vergezelt hem. Terwijl een medewerker bezig is met de klant, loopt de andere man door het autoverhuurbedrijf. Op een gegeven moment vertrekken beide mannen weer. Later blijkt dat er goederen missen vanuit het autoverhuurbedrijf.

De man die de auto komt ruilen, is een bekende klant van het bedrijf. Van de andere man is de identiteit niet bekend. Zijn signalement: donker getinte huidskleur, tussen de 25 en 35 jaar oud met een normaal postuur, kort zwart haar. Hij droeg een donkere bodywarmer met lichte sweater eronder. Op de rug lijkt het woord 'Nike' te zien. Hij had een donkere broek aan met donkere schoenen.

De man had verder een helm bij zich. Deze verdachte is vastgelegd op camerabeelden. Het rechercheteam wil graag weten wie hij is.

VRAGEN  Wie de man herkent of andere informatie heeft in deze zaak, ga naar Politie.nl en vul dan het tipformulier in. U kunt uw informatie ook telefonisch doorgeven via de opsporingstiplijn: 0800-6070. Wie liever anoniem wil blijven, bel dan naar Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000 of vul geheel anoniem op www.meldmisdaadanoniem.nl het tipformulier in.