• Natuurgenot

Plek vrij bij Tuinvereniging Natuurgenot

OUDERKERK ATV Natuurgenot in Ouderkerk zoekt nieuwe leden. Natuurgenot is een volkstuinvereniging met circa zestig leden en is gevestigd aan de Klaproos 15 A in Ouderkerk. Het complex is gelegen tussen Jan Benningweg en een nieuwbouwwijk.

De vereniging is opgericht op 16 december 1946 en dus al meer dan zeventig jaar actief. Er is een dagelijks bestuur bestaande uit vijf leden dat volgens een vast schema gedurende het jaar overleg voert. Eén maal per jaar is er voor alle leden een jaarvergadering waarin het financiële reilen en zeilen van de vereniging en de begroting aan de orde worden gesteld.

Op het complex van de volkstuinvereniging is een opslagruimte aanwezig voor diverse gereedschappen en gebruiksartikelen. Tevens zijn er gereedschapskasten die aan de leden verhuurd worden en er is een toilet. De plaatselijke iemker heeft tevens een serie bijenkasten op het tuinencomplex geplaatst.

Momenteel zijn er teveel tuinen op het complex onbezet. Mocht er belangstelling zijn dan is het nog mogelijk om in te stappen, alhoewel het tuinseizoen reeds gestart is. Anders is dit voor het komende seizoen mogelijk. Bij belangstelling kan dit kenbaar gemaakt worden via e-mailadres natuurgenot@gmail.com of bij L. Bosman via telefoonnummer 020-496.3845.