• Minibieb

    Sonja Daniels

Nieuwe Minibieb/ Kinderzwerfboekenstation in Ouderkerk

11-08-2019, 20:08 | Lezersnieuws | sonja

KinderzwerfboekStation/ Minibieb in Nederhoven, Ouderkerk aan de Amstel

In de Nederhoven, bij nr 62 – Ouderkerk is een KinderzwerfboekStation/ Minibieb opgericht op 10 augustus 2019.

De minibieb heeft twee planken, één voor volwassenboeken en één voor kinderboeken.

Wat zijn zwerfboeken?
Kinderzwerfboeken zijn boeken met zwerfsticker die zwerven van kind naar kind. Zwerfboeken
worden doorgegeven, achtergelaten op scholen, in wachtkamers, winkels, treinen, KinderzwerfboekStations, enzovoorts. Hoe een boek ook zwerft, nooit mag het gelezen of ongelezen in een kast achterblijven. De afgelopen jaren zijn al een miljoen zwerfboeken op een spannende tocht gestuurd. Maar dat kunnen er nog véél meer zijn!

an iedereen van elkaars boeken genieten.
De Minibieb is tevens een Kinderzwerfboekstation, waar kinderen gratis een boek uit mogen meenemen om te lezen en weer verder te laten zwerven.In deze Minibieb staan boeken die iedereen gratis mag lenen of omruilen tegen een ander boek. De minibieb is dagelijks, ook in het weekend, 24 uur per dag bereikbaar. Je hoeft niet aan te bellen maar mag zo in het kastje rondneuzen.
De Minibieb is er voor iedereen. Dus voel je vrij om mee te doen en ruil boeken, leen ze of voeg een paar boeken uit jouw boekenkast toe! Zo kan iedereen van elkaars boeken genieten.

De Minibieb is tevens een Kinderzwerfboekstation, waar kinderen gratis een boek uit mogen meenemen om te lezen en weer verder te laten zwerven.

Wil je meedoen?  Kom gezellig langs en leen, breng of ruil een boek.

Wil je meer informatie over Minibieb of Kinderzwerfboeken of wil je weten waar er nog meer zijn? Kijk op: www.minibieb.nl en www.kinderzwerfboek.nl.

De minibieb heeft ook een eigen Facebookpagina https://www.facebook.com/minibiebOuderkerk

Veel leesplezier!

Sonja en Robby Daniels