Ouder-Amstel heeft nieuwe burgemeester

OUDER-AMSTEL Op dinsdag 19 december 2017 is mevrouw Joyce Langenacker geïnstalleerd als burgmeester in Ouder-Amstel. Dinsdagavond is zij tijdens een bijzondere raadsvergadering door de Commissaris van de Koning officieel beëdigd.

De nieuwe burgemeester Joyce Langenacker werd in de vergadering toegesproken door de Commissaris van de Koning, de heer Johan Remkes, burgemeester Dagmar Oudshoorn van de gemeente Uithoorn namens de burgemeesters uit de regio, locoburgemeester Marian van der Weele en mevrouw Paulette Koek-Baks, vicevoorzitter van de gemeenteraad Ouder-Amstel.

Burgemeester Langenacker sloot de vergadering af met een bedankje voor de bijzondere ontvangst in Duivendrecht eerder op de dag en zij gaf aan er naar uit te kijken om samen met het college, de gemeenteraad, de inwoners, bedrijven en maatschappelijke instellingen verder vorm te geven aan alle ontwikkelingen in Ouder-Amstel.

Burgemeester Joyce Langenacker heeft de ambtsketen overhandigd gekregen van locoburgemeester Marian van der Weele (achter katheder). (foto Naomi Heidinga)