Onbeperkt aan het Werk-event

OUDER-AMSTEL Het landelijke estafette-event 'Onbeperkt aan het Werk' doet donderdag 15 november de regio Amstelland-Meerlanden aan. Gemeenten Amstelveen, Uithoorn, Aalsmeer, Ouder-Amstel, Haarlemmermeer en AM match organiseren samen met de organisatie Onbeperkt aan de Slag dit event. Plaats van handeling is Amstelveen.

De gemeenten en Onbeperkt aan de Slag hebben veel bedrijven en kandidaten benaderd voor dit event en hopen op goede matches. Het event is bedoeld om een positieve impuls te geven aan werkgelegenheid voor mensen met een arbeidsbeperking.
Het Onbeperkt aan het Werk-event start met een CEO ontbijt met zo'n 20 grote bedrijven in het Cobra Museum in Amstelveen. In de middag is daar een Meet&Greet met werkgevers en werkzoekenden.
De doelstelling van Onbeperkt aan de Slag is om werkzoekenden met een arbeidsbeperking in contact te brengen met werkgevers door ontmoetingen te faciliteren. Dit doen ze, via een website, maar vooral ook door wekelijkse Meet&Greets door het hele land heen.