• ouder-amstel.nl

Werkzaamheden openbare ruimte voor Mercurius

DUIVENDRECHT Aan de openbare ruimte voor de flat Mercurius (rode gedeelte op afbeelding) wordt vanaf donderdag 15 augustus gewerkt. De bestrating voor de flats is in een eerdere fase vervangen en de bomen in dit gebied zijn inmiddels ook gekapt. De aannemers kunnen dus aan de slag met de nieuwe paden, het herstraten van de openbare ruimte voor de flat Venus en het plaatsen van nieuwe speeltoestellen. Naar verwachting duurt deze fase tot 4 oktober.

PARKEERGARAGE De werkzaamheden aan de openbare ruimte bij de parkeergarage Venus hebben als gevolg dat de parkeergarage en de flat Mercurius via die route niet meer bereikbaar zijn. Hiervoor wordt op de Astronautenweg een nieuwe toegang tot de parkeergarage gerealiseerd. Mercurius is bereikbaar via de in- en uitrit op de Astronautenweg, ten zuiden van de parkeergarage.

SCHOOLZONE In de zomervakantie heeft de aannemer hard doorgewerkt om de 'schoolzone' op de Astronautenweg voor het nieuwe schooljaar gereed te hebben.  Nu de schoolzone op de Astronautenweg gereed is, zijn er voor OBS De Grote Beer geen parkeerplaatsen meer. Uiteindelijk komen op het eerste deel van de Astronautenweg en op de nieuwe Meteoor wel parkeerplaatsen en Kiss & Ride plekken terug. Tot de werkzaamheden gereed zijn, is het verzoek aan de ouders om te blijven parkeren op de Begoniastraat en te voet naar de scholen te komen.