• pixabay.com

The Monday Singers in De Kleine Kerk

DUIVENDRECHT 'The Monday Singers' verzorgen zondag 26 mei de afsluiting van het seizoen in De Kleine Kerk met een feestelijk concert. Van klassiek tot popmuziek zal er ten gehoren worden gebracht.

Het Pop- en Musicalkoor The Monday Singers bestaat sinds 1985. Het is een gemengd koor uit Duivendrecht, vanaf januari 2018 onder leiding van dirigent Deirdre van der Wolk. Zij repeteren met een vaste pianist, Mark Arthur Wyman. The Monday Singers (TMS) heeft ongeveer 40 leden die, in vier stemgroepen, met veel enthousiasme iedere maandagavond repeteren. Het repertoire is zeer gevarieerd. Ze treden graag op, ieder jaar proberen ze meerdere kleinere optredens te verzorgen. Regelmatig
organiseren ze een groot concert. Deze concerten worden begeleid door een band. Ze bezoeken één keer per twee jaar een buitenlands korenfestival. Verder nemen ze deel aan bijvoorbeeld Korenlint in Haarlem, het Korenfestival in Medemblik en de Korendagen in Paradiso. 

Het concert in De Kleine Kerk begint om 15.00 uur. Na afloop is er gelegenheid om gezellig na te praten met het koor. De entree bedraagt 15 euro, inclusief consumpties. Kinderen tot 15 jaar betalen 7,50 euro.
Kaarten zijn te bestellen op www.stichtingkleinoot.nl.