• CTO '70
  • KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

    CTO '70
  • KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

    CTO '70

vv CTO '70 trapt af naar 100 jarig bestaan

21-09-2019, 15:12 | Lezersnieuws | vv

Het belooft voor vv CTO '70 een bijzonder seizoen te worden want de vereniging staat aan de vooravond van het 100 jarig bestaan op 1 maart 2020. Het seizoen 2019-2020 staat dan ook in het teken van dit jubuleum, want hoe bijzonder is het om net elkaar 100 jaar te worden.

Het eeuwfeest wordt nu al gevierd met vernieuwde velden, vernieuwde selecties en nieuwe energie. Afgelopen zomer zijn allle velden gerenoveerd of vernieuwd. Het tweede veld is gerenoveerd en het hoofdveld is voorzien van een prachtige nieuwe kunstgrasmat. Er is zelfs een spiksplinternieuw "derde"jeugd-wedstrijdveld bij gekomen dat as. zondag 29 september omstreeks 15.00 uur op feeestelijk wijze door wethouder Barbera de Reijke in gebruik genomen zal worden waarna er door de jongste jeugd een wedstrijd gespeeld wordt. Na afloop van de seniorenwedstrijden van die dag wordt het jubileumjaar "afgetrapt" met een feestelijke derde helft.

vv CTO '70 is klaar voor de toekomst. Beide senioren-selecties gaan een nieuw seizoen tegemoet om naar uit te kijken! De Zaterdag 1 gaat er met meerdere nieuwe spelers en in een nieuwe entourage, met steun van de Sports Academy Amsterdam, weer helemaal voor. En de Zondag 1 brengt voor het eerst in lange tijd een jonge, enthousiaste groep spelers op de mat, die grotendeels als voetballer zijn opgegroeid in de eigen jeugd. Maar ook bij de jeugdafdeling met een JO17-  in de Hoofdklassen en een JO15 in de 1e klasse op zaterdag, op zondag ook nog 3 juniorenteams (JO19 en JO17) en maar liefst 12 teams in de leeftijd van 6 t.m. 13 jaar op zaterdag zit er volop groei en bloei in de vereniging.

Hou de website en social media-kanalen van vv CTO '70 in de gaten, daar is regelmatif informatie over (jubileum)activteiten te vinden. Het is overigens sowieso leuk om de club via Facebook en Twitter te volgen, want we posten daar regelmatig leuke weetjes, foto's et cetera.