• Versier je vlag met je eigen hand.

    Eigen foto

Oproep voor kinderen in Ouderkerk

OUDERKERK Twee jonge inwoners doen een oproep aan de kinderen om een vlag te maken, zodat er een slinger komt om het dorp op te vrolijken.

Mariska Nieuwendijk en Susanne Compier

MAAK JE EIGEN VLAG Lieve kinderen van Ouderkerk aan de Amstel, We zijn gewend dat ons dorp dag in dag uit krioelt van de schoolgaande, spelende en sportende kinderen. Vrolijke stemmen horen eigenlijk de pleintjes, parken en sportvelden te vullen; vooral in de lente!! Helaas kan dat nu even niet zo zijn. Maar, ook al zien we jullie niet, jullie zijn er wel! Laat jezelf zien met een zelfontworpen vlag. Jullie eigen vlag maakt straks deel uit van een slinger om ons dorp op te vrolijken. Zo weet iedereen in Ouderkerk dat we aan elkaar denken, ook als we elkaar even niet zien. Het leukst is het als jullie op de vlag een afbeelding tekenen/schilderen/plakken van jullie eigen hand. Zo zwaaien we met z'n allen naar elkaar.

HOE Zorg wel dat je vlag niet groter is dan 20 x 30 cm (ongeveer A4). Maak je vlag van papier, stof, karton of plastic. Is je vlag klaar? Mail naar h2olie71@gmail.com dan spreken we met elkaar af waar en wanneer je vlag wordt opgehaald. Wij kijken uit naar al jullie mooie vlaggen!