• Van links af mevrouw W. Roebersen-Prijt, de heer W.Slokker, burgemeester J. Langenacker en de heer G.J. Baerents.

    gemeente Ouder-Amstel

Lintjesregen in Ouder-Amstel

Op donderdag 26 april 2018 zijn in Ouder-Amstel drie Koninklijke onderscheidingen uitgereikt bij de lintjesregen. In het gemeentehuis was een feestelijke bijeenkomst. Burgemeester Joyce Langenacker reikte namens Koning Willem Alexander de onderscheidingen uit.

Bij de bijeenkomst waren naaste familieleden, vrienden, aanvragers en ondersteuners aanwezig. De gedecoreerden werden persoonlijk toegesproken door de burgemeester waarna zij vervolgens de versierselen opspeldde. Alledrie zijn benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau.

Mevrouw Roebersen-Prijt kreeg de onderscheiding vooral vanwege haar vrijwilligerswerk voor de EHBO, afdeling Ouderkerk aan de Amstel en het Amstelbad.

De heer Slokker werd onderscheiden voor zijn jarenlange inzet voor het Oranjecomité en de Protestantse kerk en de heer Baerents kreeg een lintje voor zijn niet aflatende inzet voor met name CTO'70 Volleybal en vanwege zijn raadslidmaatschap voor de PvdA gedurende elf jaar.

Ook de heer A. Vink, woonachtig in Ouderkerk aan de Amstel, ontving vandaag een lintje. Omdat het grootste deel van zijn activiteiten in Vreeland, dus buiten de gemeente Ouder-Amstel, plaatsvindt, kreeg hij de onderscheiding uitgereikt in de gemeente Stichtse Vecht. Evenals de anderen is hij benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau.