• Enkele (voorbeeld) foto's die op de expositie te zien zijn.

    Ton Terra
  • Gerald Bakker
  • Marielle Dogterom

Fotowerkgroep Coherente exposeert 'Onderweg'

OUDERKERK Fotowerkgroep Coherente Ouder-Amstel nodigt fotoliefhebbers uit voor de opening van de foto expositie "Onderweg". Deze werkgroep van hobbyfotografen neemt bezoekers mee in hun visuele reis en ideeën. De opening zal plaatsvinden op vrijdag 7 februari om 16.30 in het Gemeentehuis Ouder-Amstel en wordt geopend door Burgemeester Joyce Langenacker. 

Als entree zal Ton Terra de bezoekers muzikaal begroeten.

De fotowerkgroep nodigt fotoliefhebbers uit om op pad te gaan met de leden van de fotowerkgroep om de tentoongestelde foto's te bekijken, zij zullen graag vertellen waar hun inspiratie vandaan komt. "De meest uiteenlopend interpretaties van het thema onderweg, de creativiteit en technisch inzicht zullen bezoekers verrassen", aldus de fotowerkgroep.

De expositie is in het gemeentehuis van Ouder-Amstel, Vondelstraat 1, en te bekijken van 10 februari tot en met 19 maart. De expositie is te bezichtigen tijdens de openingsuren van het gemeentehuis.

Tevens hoopt de fotogroep nieuwe leden te kunnen enthousiasmeren om zich aan te sluiten bij de fotowerkgroep, welke al bijna 35 jaar bestaat. Eens in de drie weken komen zij samen om technieken en ideeën met elkaar uit te wisselen in het Dienstencentrum Ouder-Amstel. Regelmatig wordt er op diverse plaatsen in het land gefotografeerd en onder leiding van de bevlogen voorzitter van de club, Hans Keijzer, worden unieke plaatjes geschoten. Voor meer informatie en foto's kunnen geïnteresseerden een bericht sturen naar fwg.coherente@gmail.com of bellen met Hans Keijzer 0622934711.