Familiemusical Brandweerman Sam Live in Schouwburg Amstelveen

AMSTELVEEN Kinderheld Brandweerman Sam, bekend van RTL Telekids, staat met zijn trouwe brandweerwagen Jupiter op zondag 25 februari in Schouwburg Amstelveen met de succesvolle familievoorstelling 'Sam redt het Circus'. Wegens groot succes is er een extra voorstelling om 16:00 uur.

Samen met zijn vrienden beleeft Brandweerman Sam weer een spannend avontuur in het theater. Dit keer komt het circus naar Piekepolder. De Circusdirecteur heeft alles voorbereid en kijkt uit naar een fantastische show, maar de ondeugende Norbert Puk weet de boel al snel in de war te schoppen. Gelukkig staat Brandweerman Sam met zijn team altijd paraat. Deze voorstelling, boordevol vrolijke muziek, dans en humor, is geschikt voor het hele gezin.

Kom verkleed

Brandweerman Sam nodigt alle bezoekers uit om verkleed als brandweerman of circusartiest naar het theater te komen. Na de voorstelling komen Sam en zijn vrienden natuurlijk naar de foyer voor een uitgebreide meet & greet.

Deze vrolijke familievoorstelling is een productie van Van Hoorne Entertainment.

Zondag 25 februari om 14:00 (laatste kaarten) en 16:00 uur (extra voorstelling), bij Schouwburg Amstelveen, Stadsplein 100. Kaartprijs v.a. €17,75, exclusief reserveringskosten. Reserveringen: www.schouwburgamstelveen.nl of telefonisch via 020 547 51 75. Kijk voor meer informatie op www.VanHoorne.com/BrandweermanSam<http://www.vanhoorne.com/BrandweermanSam>.