• Vanaf links: Magdalena Nowak, Elnaz Kasaie, Petra en Henk van Willigen.

    Dorothee Klopper

In de rij voor tandarts Van Willigen

OUDERKERK AAN DE AMSTEL Na 45 jaar trouwe dienst in Ouderkerk, is tandarts Henk van Willigen, samen met zijn vrouw en assistent Petra, met pensioen gegaan. In Amstelstroom namen zij vrijdagmiddag 7 september afscheid van hun patiënten.

Dorothee Klopper

Dat de tandarts en zijn assistent geliefd zijn, bleek uit de grote toeloop. Patiënten stonden tot buiten in de rij om afscheid te komen nemen. Het paar werd overladen met bloemen, flessen wijn, andere cadeaus en vooral veel hartelijke woorden.

OPVOLGER Van Willigen heeft lang gezocht naar een waardige opvolger, die veel aandacht heeft voor de patiënt en gewend is om met angstige patiënten om te gaan. Na een zorgvuldige zoektocht was hij blij zijn opvolger tandarts Elnaz Kasaie te kunnen presenteren. Ook zij en haar nieuwe assistent waren aanwezig in Amstelstroom om kennis te maken.

AMSTELZICHT Door het pensioneren van Van Willigen moest de naam van de praktijk, aan de Jacob van Ruisdaelweg 2, veranderd worden. Gekozen is voor de naam: 'Tandartspraktijk Amstelzicht'. Een vertrouwd adres voor de patiënten met een nieuwe naam.