• pr

Cursussen Coherente: Creatief Atelier

DUIVENDRECHT In september start weer een groot aantal cursussen van Stichting Coherente. Wij blikken vooruit en stellen in de zomerweken een aantal cursusleiders voor. Voor meer informatie: tel. 020 6993164 of of cursus@coherente.nl. Deze week: Ageeth Nieuwendijk.

Ageeth Nieuwendijk (1963) is al achttien jaar docente in het Creatief Atelier, en nog altijd even enthousiast, geduldig en creatief. Ze heeft de opleiding Kreatieve Vaardigheiden gedaan, is graag met haar handen bezig en vindt het leuk om anderen (met name ouderen) creatieve technieken aan te leren. Steeds verzint ze iets nieuws, waarbij veel verschillende materialen en technieken worden gebruikt. Ageeth vindt het leuk om de deelnemers trots te laten zijn op hun eigen werk. Dat lukt vaak! Behalve als docente bij Coherente werkt Ageeth ook als activiteitenbegeleider op een dagbesteding voor ouderen. In haar vrije tijd schildert zij graag iconen.

Het Creatief Atelier wordt aangeboden als cursus. Er zijn twintig lessen (een keer in de twee weken) in het Dienstencentrum in Ouderkerk.