• pr

Bronzen beeldje voor bestuursleden bridgevereniging JOV

OUDERKERK Tot grote verrassing van twee bestuursleden van de jubilerende bridgevereniging JOV te Ouderkerk werd onlangs tijdens het 25-jarig jubileum aan hen een bronzen beeldje uitgereikt door de voorzitter van het district Amsterdam van de Nederlandse Bridgebond (NBB).

De NBB kent de traditie om een kei uit te reiken aan club(bestuurs)leden van de BridgeBond, die zich binnen hun vereniging buitengewoon hebben ingespannen, dan wel anderszins van grote betekenis voor hun vereniging zijn (geweest) te eren.

De 'keien' werden uitgereikt aan Carla Molthoff (25 jaar secretaris) en Yuquinda van den Broek (24 jaar voorzitter) tijdens het spetterende 25-jarig jubileumfeest op 3 november in aanwezigheid van 92 van de 99 leden (een ongekend hoog aantal aanmeldingen) en de toenmalige oprichter van de club in 1993, Ton de Boer.

CLUBAVOND Woensdagavond is de wekelijkse clubavond van bridgevereniging J.O.V. in gebouw Amstelstroom op het Kampje in Ouderkerk aan de Amstel (aanwezig zijn om 19:30, aanvang bridge om 19:45 en eindtijd ongeveer 23 uur). Belangstellenden kunnen twee avonden gratis mee bridgen, alvorens in te schrijven. Wel vooraf aanmelden bij de clubsecretaris: Carla Molthoff, telefoon 020-4967188 (ook voor nadere informatie en eventueel aanmelding voor de beginnerscursus in voorjaar 2019). Het bestuur van JOV telt drie leden. Naast de secretaris zijn dit Yuquinda van den Broek (voorzitter) en Ruud van den Ancker (penningmeester).