• pr

Bijzonder stukje lokale promotie: kratje vol streekproducten

OUDER-AMSTEL Onder het motto: 'Proef het Amstelland-met het Amstelgoed Streekproductenkratje' wordt op bijzondere manier promotie gemaakt voor lokale producten.

Wie in juni het Amstelland komt, kan kennismaken met lokale producten. Fietsend door het mooiste stukje groen ten zuiden van Amsterdam bezoek je verschillende locaties en kun je in het 'Amstelgoed Streekproductenkratje' met verschillende gekeurde producten uit de hele regio verzamelen.
De lancering van het streekproductenkratje vond 3 juni plaats op de buitenplaats Wester-Amstel in Amstelveen.
Het kratje kan voor/achterop de fiets worden gemonteerd en de AMSTELGOED-kaart, die onderin de krat bevestigd zit, geeft de route aan richting de streekproducten verspreid door het gebied. Het kratje voor 5 euro is te bestellen via amstelgoed.nl/streekproductenkrat. Het wordt verder onder meer aangeboden op locatie Wester-Amstel (poort Ouderkerk aan de Amstel/ Amstelveen)

Heerlijk langs de Amstel fietsen en de lokale ondernemingen bezoeken? In de hele maand juni kun men producten verzamelen met tot twintig procent korting. 'Met al deze kortingen op producten is het kratje dus zo weer terugverdiend', zo denkt de organisatie.