• Eigen foto
  • Eigen foto
  • Eigen foto
  • Eigen foto
  • Eigen foto
  • Eigen foto

BDUlezersactie: Maak kans op 2 vrijkaarten Landgoedfair 2018

Landgoedfair 2018: Samen genieten op Heerlijkheid Mariënwaerdt ; Van 15 tot en met 19 augustus is de 24e Landgoedfair op landgoed Mariënwaerdt. Bezoekers van de fair kunnen vijf dagen lang genieten van het zomerse, landelijke buitenleven op Mariënwaerdt en de producten die daarbij horen. 
Voor een leuke impressie klik hier ( https://www.youtube.com/watch?v=KtDrXlSriFA ). Meer informatie vindt u op www.landgoedfair.nl 

BDU-lezersactie: BDUmedia verloot 10 x 2 vrijkaarten onder haar nieuwsbriefabonnees. Deze actie loopt tot 23 juli 2018. N.B.: Alleen nieuwsbriefabonnees nieuwsbrief maken kans op GRATIS kaarten.
Stap 1:
Klik hier om u in te schrijven voor de e-mailnieuwsbrief 

Ben u al nieuwsbriefabonnee ga dan naar stap 2.
Stap 2:
Vul hier uw gegevens in om kans te maken op twee gratis kaarten 

De winnaars worden maandag 23 juli 2018 getrokken. Deze winnaars krijgen persoonlijk bericht. 


TRADITIE & TOEKOMST OP DE LANDGOEDFAIR
Dit jaar organiseert landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt alweer voor de 24e keer de Landgoedfair. Het thema voor deze fair is 'Traditie en Toekomst'. Aan het vertrouwde succesrecept is dit jaar een extra lepeltje duurzaamheid toegevoegd!
Geniet met het hele gezin van een heerlijk en eerlijk buitenleven wat op landgoed Mariënwaerdt al jaren een waardevolle traditie is en gelukkig ook steeds meer het toekomstbeeld bepaalt. Neem een hapje en een drankje bij de volledig biologische catering of op het gezellige foodfestival. Volg een van de vele workshops en demonstraties voor jong en oud, om jezelf het duurzame buitenleven eigen te maken. En natuurlijk zijn er ook weer vele standhouders met kleding & accessoires en fijne hebbedingen voor huis en tuin.
15 – 19 augustus 2018, elke dag open van 10.00 – 18.00 uur
Entree: € 15,- p.p. Kinderen t/m 12 jaar: gratis; van 13 t/m 16 jaar: € 7,50
Parkeren € 2,-
Honden zijn welkom, mits aangelijnd. 
Meer informatie: www.landgoedfair.nl