• Eigen foto

BDU-lezersactie: Kans op GRATIS naar "De Kleine Zeemeermin De Musical"

Na vele wereldberoemde sprookjes te hebben omgetoverd tot succesvolle musicals, presenteert Van Hoorne Entertainment dit seizoen haar elfde sprookje: De Kleine Zeemeermin De Musical. De spetterende familievoorstelling is tot en met 3 juni 2019 te zien in bijna 120 theaters door heel Nederland. 
Onder de e-mailnieuwsbrief lezers van de BDU-titels worden 10 x 2 GRATIS musicalkaarten verloot. 

Stap 1:

Klik hier om u in te schrijven voor de e-mailnieuwsbrief >>

Bent u al nieuwsbriefabonnee ga dan naar stap 2.

Stap 2:

Vul hier uw gegevens in om kans te maken op twee GRATIS musicalkaarten voor "De Kleine Zeemeermin De Musical". >>

De winnaars worden maandag 18 februari  2019 getrokken. Deze krijgen persoonlijk bericht. N.B.: Alleen geregistreerde nieuwsbriefabonnees maken kans op twee gratis musicalkaarten.

In De Kleine Zeemeermin De Musical

In De Kleine Zeemeermin De Musical wordt de rol van de Kleine Zeemeermin vertolkt door Sita, die eerder de rol van Rapunzel en Assepoester speelde. Ook het populaire tovenaarsduo Titus en Fien reist mee naar de betoverende wereld onder water. Zoals altijd zorgen zij weer voor een flinke dosis aanstekelijke humor en hi-hilarische scènes voor jong én oud! 

Het verhaal

Diep, heel diep in de oceaan, tussen het prachtige koraalbos en de vriendelijke vissen woont de Kleine Zeemeermin. Met haar golvende rode haren, zeeblauwe ogen en schitterende stem is ze het oogappeltje van haar vader, koning Triton. Op een dag, bij een hevige storm, redt het mooie zeeprinsesje een knappe mensenprins van het zinkende schip. Op slag wordt ze verliefd en wil ze niets liever dan bij hem zijn. In haar magische bol heeft de gemene tovenares Fien alles gezien en gehoord. Samen met haar man Titus bedenkt ze een listig plannetje… Zal de Kleine Zeemeermin de prins ooit weer zien? 

Kom verkleed! 

De kinderen kunnen deelnemen aan de betoverende Sprookjesverkleedwedstrijd. Ze maken dan kans op een sprookjesachtig prijzenpakket die na de show wordt uitgereikt op het podium. 

Meet & Greet en Onderwaterbal 

Na afloop van de voorstelling kan iedereen met alle acteurs op de foto tijdens een uitgebreide meet & greet. Ook kunnen de bezoekers nog even lekker dansen bij het Onderwaterbal in de foyer van het theater. Een gezellig feestje voor het hele gezin! 

[Voor meer informatie of tickets: 
https://www.vanhoorne.com/theater/de-kleine-zeemeermin-de-musical/]