• import

Amstelbocht: 'Kom bij ons recreatieschaatsen'

OUDERKERK Dringende oproep van schaatsvereniging De Amstelbocht: Trek nu de schaatsen onder en start met schaatsles voor volwassenen op donderdag 18.20 uur.

Nico van Wieringen van de schaatsclub: "Op zaterdag 13 oktober gaat de Jaap Edenbaan weer open en is het schaatsseizoen voor alle Amstelbochters ook weer geopend. De landijsbaan is helemaal verbeterd, doordat de dijken opgehoogd zijn. De verwachting is dat de baan beter zal bevriezen, doordat de waterhoogte nu beter kan worden afgestemd op de weersverwachting. Natuurlijk moeten de weergoden ons nog altijd gunstig gezind zijn, maar de kansen zijn aanzienlijk vergroot."

"U wilt er natuurlijk ook bij zijn als de landijsbaan opent", zo verwacht Van Wieringen. "Dan is het ook leuk om met samen met anderen te kunnen schaatsen op de landijsbaan. U kunt zich nog opgeven voor het recreatieschaatsen. U krijgt dan les en kunt op een mooie winterdag heerlijk schaatsen."

CAMPAGNE VOOR HET DAK "Naast alle werkzaamheden aan de baan, is het ook hard nodig om het dak van het verenigingsgebouw te vervangen. U heeft daarover al kunnen lezen in een eerder stadium."

"We hebben uw stem, als lid van RABO-bank, hard nodig in de clubkascampagne. Steun de Amstelbocht door uw stem op de vereniging uit te brengen.
Tot 12 oktober kunt u naast De Amstelbocht stemmen op meerdere Ouderkerkse verenigingen en stichtingen met vele initiatieven om onze gemeente gezond en actief te houden."