• eric hoenson

Agenda

donderdag 25 oktober

* Financieel Café in het Dorpshuis in Duivendrecht, 14.00 - 16.00 uur.

* Fun2all knutselclub voor meisjes van groep 6-8.

* Schilderochtend voor kinderen, 10.30 uur in het Dorpshuis in Duivendrecht.

vrijdag 26 oktober

* Optreden in de Kleine Kerk in Duivendrecht van TerraTrio, 20.00 uur.

zaterdag 27 oktober

* Sound of two Cities in Sportcafé de Bullen in Sporthal De Bindelwijk, met Coverband Aemstelbeat, de Zes Eiken, B-Busters en Stijns band, aanvang 20.30 uur.

zondag 28 oktober

* 7,5 kilometer lange wandeltocht Fitaal aan de Amstel, start 10.00 uur Sporthal Bindelwijk.

* Start concertseizoen in Huize Wester-Amstel met Ensemble Lumaka, 15.00 uur.

woensdag 31 oktober

* 10.00 - 16.00 uur: rommelmarkt woonzorgcentrum Groenelaan, Amstelveen.

donderdag 1 november

* Financieel Café in het Dorpshuis in Duivendrecht, 14.00 - 16.00 uur.

* Inloopspreekuur rechtswinkel Dorpshuis Duivendrecht, start om 19.30 uur.

* Fun2all knutselclub voor meisjes van groep 6-8.

* Vergadering Commissie Ruimte, 19,30 uur.

vervolg van voorpagina

25 jaar bridgeclub JOV

OUDERKERK Momenteel staat een nieuwe beginnerscursus op stapel. Bij voldoende belangstelling start deze komend voorjaar. Aanmelden kan nu al. Voor clubleden die hun spel willen verbeteren zijn er van tijd tot tijd bijscholingscursussen, onder leiding van een lid, die tevens bridgeleraar is. Het bestuurlijk streven naar vooruitgang en vernieuwing, ook naar de toekomst toe, brengt veranderingen met zich mee. Doel is om de club levendig, interessant en educatief te houden. Recente voorbeelden zijn de introductie van de interne 4-tallen competitie en de overstap naar het zeer actuele rankingsysteem.

"Het succes van onze aanpak zie je terug in het constante ledental, door de laatste jaren heen. We hebben vrijwel geen verloop. Goede onderlinge verstandhoudingen en ons credo, dat bridgen vooral plezierig moet zijn, binden leden mede aan de club en geven een gevoel van saamhorigheid. Vandaar ook onze grote schare vrijwilligers."

Tussen het serieuze bridgen door zijn er af en toe feestelijke drives. Met als hoogtepunt de unieke huis-aan-huis bridgedrive met aansluitende borrel en buffet, na afloop van elk seizoen. Dit jaar is er dan ook nog de viering van het 25-jarig bestaan op 3 november. Zoals gebruikelijk is bij JOV blijft het lustrumprogramma tot de dag zelf een verrassing.

Woensdagavond is de wekelijkse clubavond in Gebouw Amstelstroom, aanvang 19.45 uur. Belangstellenden kunnen 2 avonden gratis bijwonen, aanmelden bij secretaris Carla Molthoff op 020 4967188, na 19.00 uur. Het bestuur bestaat verder uit Yuquinda van den Broek (voorzitter), en Ruud van den Ancker (penningmeester).