• Bron: www.lintjes.nl

Aanmelden voor de lintjesregen

OUDER-AMSTEL Mensen die iemand voor een Koninklijke onderscheiding in aanmerking willen laten komen, moeten er rekening mee houden dat zij tijdig in actie moeten komen. Is het de bedoeling dat de onderscheiding tijdens de zogenaamde "lintjesregen" voor Koningsdag in 2020 wordt uitgereikt, dan dient het voorstel vóór 1 juli dit jaar bij de burgemeester binnen te zijn.

Gaat het om een uitreiking tijdens een andere gelegenheid, dan moet het voorstel tenminste zes maanden van tevoren naar de burgemeester gestuurd worden. De gelegenheid waarbij de Koninklijke onderscheiding wordt uitgereikt moet verband houden met het zwaartepunt van de verdiensten waarvoor iemand een Koninklijke onderscheiding krijgt toegekend.

Op de site www.lintjes.nl is meer informatie te vinden, waaronder het aanvraagformulier. Voor meer informatie en het maken van een afspraak kan er contact opgenomen worden met het bestuurssecretariaat via (020) 496 21 21 of bestuurssecretariaat@ouder-amstel.nl. Voor informatie over het aanvragen van gemeentelijke onderscheidingen kan ook contact opgenomen worden met het bestuurssecretariaat, (020) 496 21 21 of bestuurssecretariaat@ouder-amstel.nl.