• import

Aankomst dit weekeinde

Vrijdag Ouderkerk, zaterdag Duivendrecht

OUDER-AMSTEL Sinterklaas komt dit weekeinde aan in Ouder-Amstel. Vrijdag is hij in Ouderkerk, een dag later in Duivendrecht.

23 november komen Sinterklaas en zijn pieten met de boot aan in Ouderkerk. Rond 19.00 uur meert de goedheiligman aan bij het voormalig pand van Zorgcentrum Theresia. Daar zal Sinterklaas op zijn paard stappen en naar het gemeentehuis rijden, met voorop de vrolijke Pietenband. Rondom het gemeentehuis is het weer een gezellig samenzijn. Op het buitenpodium heet wethouder Barbara de Reijke de Sint en zijn pieten welkom. Spreekstalmeester Hans Oosterkamp zal er voor zorgen dat alles soepel verloopt en dat alle kinderen ook nog even Sinterklaas een handje kunnen komen geven. De Pietenband zal swingende sinterklaasliedjes spelen. Als je zin hebt mag je gratis poffertjes komen eten bij de poffertjeskraam, tegenover het podium.

DUIVENDRECHT Sinterklaas komt zaterdag om 12.30 uur aan de bij de Duivendrechtsekade. Na de ontvangst door Loco Burgemeester De Reijke zal hij, zoals gebruikelijk, te paard in optocht door Duivendrecht gaan, met als eindpunt het Dorpshuis. Daar houdt hij van 14.00 tot 16.00 uur audiëntie voor alle kinderen van Duivendrecht (tot 10 jaar). Uiteraard zijn alle kinderen welkom om hun wensen voor pakjesavond persoonlijk met Sinterklaas te bespreken. En natuurlijk zullen de Pieten cadeautjes en snoepgoed uitdelen.