• Pixabay

´Relatiehulp-website Two2Tango in nieuw jasje

OUDER-AMSTEL Het digitale platform Two2Tango heeft zijn website in een nieuw jasje gestoken. Two2Tango is een website waar iedereen die twijfelt over zijn of haar relatie op zoek kan naar informatie en ondersteuning. De lancering van de vernieuwde website vindt plaats op donderdag 14 februari (Valentijnsdag).

Two2Tango is in samenwerking met meerdere partijen ontwikkeld: de gemeenten Ouder-Amstel, Diemen en Uithoorn, de provincie Noord-Holland, Participe, Rabobank en Hot Item. Maar ook met WMO-partners als Altra, Spirit, Stichting MEE, Stichting MaDi-Diemen en verschillende particuliere partners op het gebied van mediation, kindbehartigers en relatietherapie.

,,Wanneer je twijfelt over je relatie heb je vaak veel vragen. Wil je uit elkaar of niet? En wat voor gevolgen heeft een breuk voor de kinderen? En hoe zorg je ervoor dat je na de scheiding samen door één deur kunt, in het belang van de kinderen? Met Two2Tango willen we een laagdrempelig platform bieden waar iedereen op zoek kan naar informatie en ondersteuning. Zodat iedereen een weloverwogen keus kan maken om al dan niet samen verder te gaan," aldus wethouder Marian van der Weele van Ouder-Amstel.

Wie twijfelt over zijn of haar relatie, wil weten wat uit elkaar gaan voor gevolgen heeft, of wel samen verder wil maar niet goed weet hoe, kan terecht bij op de website www.two2tango.info. Daar kunnen belangstellenden ervaringen van anderen lezen, maar ook testen hoe hun relatie ervoor staat door bijvoorbeeld het invullen van de relatiemonitor. Verder is het mogelijk om online trainingen of e-coaching te volgen. ,,De lancering van de nieuwe site op Valentijnsdag is natuurlijk niet voor niets gekozen. Two2Tango gaat uiteindelijk over de liefde en omgang met veranderingen daarin," aldus Ymke Rinsema van het digitale platform.

Voor meer info: https://www.two2tango.info/