Sport lezersnieuws

Ouderkerkerplas Triathlon

Het programma voor het evenement:
ZATERDAG 18 AUGUSTUS 2018 Tijd Activiteit 8:00 ?13:30 Registratie en Bike Check-in open
9:30 Wave 1: Olympische Afstand individueel
11:00 Wave 2: Olympische Afstand individueel & Relay Teams

Speciale uitgave De Waver 800 jaar

De Historische Vereniging Wolfgerus van Aemstel geeft ter gelegenheid van 800 jaar buurtschap en streek Waver een speciale editie uit van haar blad Speuren en Ontdekken. Deze editie telt 88 pagina?s met verhalen, geschiedenis, (persoonlijke) herinneringen en vele foto?s en illustraties.

40.000ste bezoeker Amstelbad

Donderdag 26 juli heeft het Amstelbad zijn 40.000ste bezoeker van dit jaar mogen ontvangen. 

Dit is ruim een maand eerder dan in andere jaren. 

Dit allemaal dankzij het prachtige weer van deze zomer tot nu toe.

Clubkampioenschappen Koersbal Duivendrecht

Na een spannende wedstrijd is de clubkampioen koersbal Duivendrecht bekend.

Prestatieloop De Ronde van de Waver

Op donderdag 9 augustus 2018 wordt voor de 43ste maal tijdens het bekende Waverfeest de hardloopwedstrijd 'De Ronde van de Waver' gehouden. Het parcours zal, zoals vanouds, worden uitgezet rondom het riviertje de Waver, tussen de Stokkelaarsbrug en de Winkelbrug.

Clubwedstrijden WV Ouderkerkerplas

Zondag vonden de jaarlijkse clubkampioenschappen plaats van WV Ouderkerkerplas. Onder ideale weersomstandigheden werd gestreden door zowel de jeugd als volwassenen in diverse zeilklassen.

40-jarig jubileum V.V.O.

Geachte redactie, Wilt u deze uitnodiging  groot op de voorpagina plaatsen? Mocht dit geld kosten, dan wil ik dit graag horen. Ik vind het belangrijk, dat de oud-clubleden deze uitnodiging te zien krijgen. Van de vroegere leden heb ik geen mailadressen meer.

Skaten en schaatsen bij De Amstelbocht

Hoewel er wordt genoten van een fantastische zomerperiode is de trainingsgroep van De Amstelbocht zeer actief. Op maandagavond kan er tussen 19.00 en 20.00 uur worden deelgenomen aan de (loop)training bij de Ouderkerkerplas.

Quint Klaassen wint Combi Amsterdam 

Quint Klaassen, zeiler van het Optimist Wedstrijdteam van WV Ouderkerkerplas, heeft door zijn overwinning afgelopen weekend op de slotcombi Braassem het totaalklassement van de Combi Amsterdam gewonnen in het B-veld.

Sportiviteit bij de Ouderkerkerplas

Op vrijdag 22 juni werd een sporttoernooi gehouden aan de Ouderkerkerplas voor alle leerlingen van de bovenbouw van de Ouderkerkse basisscholen het Kofschip, de Amstelschool en de Jan Hekmanschool.

Pagina's