Sport lezersnieuws

Over ruim een maand gaat het Amstelbad weer open.

Elke woensdag wordt er door een groep vrijwilligers hard gewerkt om het Amstelbad op tijd klaar te hebben voor het nieuwe seizoen. De zwembadmanager zorgt ervoor dat de machinekamer en de baden op orde zijn.

De Amstelbocht eist derde plaats op in het clubkampioenschap van Amsterdam

De laatste marathonavond van het seizoen. Traditiegetrouw gereserveerd voor het kampioenschap van Amsterdam. Alle marathonrijders van jong tot oud staan gelijktijdig aan de start voor de 75 ronden.

Bart Gietema grijpt hoofdprijs bij de M4.

De laatste avond van het reguliere schaatsmarathonseizoen. Overdag een lekker zonnetje en hoge temperaturen. Het ijs ligt er goed bij en blijkt bijzonder snel. Maar liefst vijf Amstelbochtrijders realiseren hun snelste ronde van het seizoen. Door het mooie weer is het ijs brosser dan normaal.

411 leerlingen actief tijdens schoolvoetbaltoernooi

Op woensdag 13 maart gaat het schoolvoetbaltoernooi 2019 van Ouder-Amstel weer van start. Vier woensdagen strijden 411 leerlingen om de felbegeerde bekers.

Proefles koersbal

Koersbal lijkt enigszins op “jeu de boule”. Het is een balspel dat binnen wordt gespeeld op een mat van 8 bij 2 meter. Er spelen 2 teams van 2 personen tegen elkaar. Het ene team met 4 zwarte en het andere met 4 bruine ballen.

Mees van Duren wint het kampioenschap bij de Dames/Junioren.

De laatste fase in het marathonschaatsen van dit seizoen is aangevangen. De laatste wedstrijden, de zogenaamde finales, staan op het programma. Vanavond staan de Dames en de Junioren als eerste aan de start. Grootste kanshebber is Mees van Duren.

Drechtje staat de wankelen op haar sokkel na het zien van de aangrijpende documentaire Klem aan de Kade

Welkom bij onze 'lokale democratie'. Onze volksvertegenwoordigers (college én raadsleden) laten in het Amstel Business Park de oren veel te veel hangen naar de projectontwikkelaars.

Marathonschaatsen met vallen en opstaan

OUDERKERK AAN DEN AMSTEL IJsclub De Amstelbocht had woensdag 13 februari een wedstrijd in Amsterdam.

Gratis honkbaltraining

BeeBall is voor jongens en meisjes vanaf 4 jaar de eerste kennismaking met honk- en softbal. Het speelveld is kleiner, net als de teams. Kinderen raken vertrouwd met slaan, pitchen, sliden en vangen. Maar ook met sportiviteit, presteren en samenwerken in een team.

Veel positiviteit tijdens de volleybaltoernooien voor groep 4, 5 en 6 in de Bindelwijk

Veel positiviteit tijdens de volleybaltoernooien voor groep 4, 5 en 6 in de Bindelwijk

Pagina's