Sport lezersnieuws

CTO'70 Volleybal: geslaagd toernooiweekend!

Afgelopen weekend werd er volop gevolleybald in het Dorpshuis in Duivendrecht. CTO’70 Volleybal organiseerde de twee jaarlijkse toernooien van de vereniging in 1 weekend: het 42ste Huisman Snerttoernooi en het 18de OuderKindToernooi. Een verslag van een sportief weekend.

nieuwe licentie zwemdiploma’s voor het amstelbad

In het Amstelbad (in Ouderkerk aan de Amstel) kunnen kinderen zwemlessen volgen voor het A-, B- en C-diploma, van begin mei tot september.

CTO'70 Volleybal: hét toernooiweekend met slotfeest

Op vrijdag 18 en zaterdag 19 januari organiseert CTO'70 Volleybal in het Dorpshuis in Duivendrecht de twee jaarlijkse toernooien van de vereniging: het Huisman Snerttoernooi en het OuderKindToernooi.

CTO 3 wint Amsterdamse beker

Op zaterdag 12 januari wist het derde CMV team van CTO'70 Volleybal uit Duivendrecht beslag te leggen op de Amsterdamse beker op niveau 3 van het CMV volleybal - de vorm van het volleybalspel voor kinderen van 6 tot 12 jaar.

NK Biljarten voor teams met VG-spelers 2019

Het Nederlands Kampioenschap Biljarten voor VG-Teams wordt 2 en 3 februari 2019 gehouden in hotel Zuiderduin te Egmond aan Zee. Dit unieke evenement wordt sinds 1999 bijna elk jaar gehouden.

Marathon Jaap Edenbaan

Bij de categorie Dames/Junioren de bekende gezichten. Zowel Mees van Duren herkenbaar aan zijn kenmerkende houding (handen op de knieën) en Gerdien Meijer. Gerdien, zeer strijdvaardig, legt overtuigend beslag op de vierde plaats in de wedstrijd. Daarmee alle andere dames achter zich houdend.

Jubileum-aanbieding bij BVO

Dit jaar viert Badmintonvereniging Ouderkerk (BVO) haar 50-jarig jubileum. Daarom heeft de club nu een leuke aanbieding: tot het einde van het seizoen (tot eind mei) kun je voor slechts € 40,- elke maandagavond komen spelen in sporthal Bindelwijk (Kon. Julianalaan 16 in Ouderkerk).

Met vallen en opstaan.De Amstelbocht marathonrijders sluiten 2018 moeizaam af en starten 2019 met wisselend resultaat.

De laatste wedstrijden van 2018 verliepen algemeen gesteld wat moeizaam met als dieptepunt de val van Dick Hess. Duidelijk is dat hij in ieder geval dit seizoen niet meer actie kan komen. Met name Paul Kuijer daarentegen scoorde juist opvallend goed. O.a. met een derde plaats bij de M1.

Bridge leren?

Bridge leren in Ouderkerk? Start ~half januari 2019 op Vrijdagavond 12 weken à € 70. Informatie / aanmelden: 020-496 7188

Pagina's