Sport lezersnieuws

beginnerscursus Nordic Walking

Beginnerscursus Nordic Walking in het A'damse Bos op zondagmorgen 2 en 16 juni 2019.

Roeiers zoeken instructeur

Het is voorjaar. Tijd voor buitensport! Roeien bijvoorbeeld. Waar kan dat mooier dan op de Amstel als je in Ouderkerk of omgeving woont. Een mooie sport is het, een echte totaalsport: je gebruikt je hele lijf - zonder dat je je gewrichten belast.

Nieuw in het Amstelbad

Net voor de opening is er in het Amstelbad een pannaveldje geplaatst.

Klaverjasclub Duivendrecht

Klaverjasclub Duivendrecht
Elke donderdag speelt klaverjasclub Duivendrecht in het Dorpshuis een competitie. Voor de kerst en met de zomerstop worden er prijzen uitgereikt voor de winnaar. Nieuwe leden van 70 jaar en ouder zijn van harte welkom om mee te spelen.

Nieuw in het Amstelbad

Net voor de opening is er in het Amstelbad een pannaveldje geplaatst.

Amstelbad op 28 april weer open

Op zondag 28 april gaat het Amstelbad weer open voor het publiek. Zoals elk jaar starten we met het traditionele kwartjesduiken voor kinderen tot 12 jaar. Afgelopen vrijdag en zaterdag waren de voorverkoopdagen voor de abonnementen.

4 teams van VVO kampioen op hun eigen niveau.

Slottoernooi in Kudelstaart. Er hebben 57 teams meegedaan in 4 verschillende niveaus. VVO heeft het dus super-goed gedaan. Wil je ook een keer meedoen, kijk dan voor alle info op vvouderkerk.nl. Speciaal welkom voor jongens van 11-14 jaar, dan kunnen we nog een 2e team maken.

Terugkijken op geslaagd schoolvoetbaltoernooi

Na een mooie finaledag op de velden van vv CTO ’70 in Duivendrecht zijn de winnaars van het schoolvoetbaltoernooi 2019 van onze gemeente Ouder-Amstel bekend.

Kom slaan en stelen bij TIW Survivors in Diemen

Honkbalseizoen TIW-Survivors gaat zondag spectaculair van start Het honk- en softbalseizoen 2019 wordt aanstaande zondag, op de sportlaan in Diemen, feestelijk ingeluid met diverse activiteiten voor jong en oud. Vanaf 12:30 uur is er voor de

Rolstoelwandelen

Bent u niet meer zo goed ter been, maar wilt u er wel graag met een aantal mensen op uit? Ga dan mee met de rolstoelwandelgroep.

Pagina's