Lokaal lezersnieuws

Uitdagende waterpoloclinic van De Snippen in het Amstelbad

Op dinsdagavond 7 augustus stond een waterpoloclinic op het programma voor de OJA groep. De OJA groep staat voor Ouder-Amstelse Jongeren Actief en is voor jongeren met een (licht) verstandelijke beperking of autisme. De groep is opgezet om elkaar te ontmoeten en samen te bewegen.

Opkomend circustalent in Ouder-Amstel

In de lange zomervakantie lekker met elkaar buitenspelen kon en kan deze zomer. Stichting Coherente organiseert op een aantal dagen Speel Sportief Zomer. Tijdens Speel Sportief Zomer kunnen kinderen meedoen met allerlei verschillende sporten en spellen. Er is voor elke leeftijd wat te beleven.

Imago e-bikes hipper, ook onder studenten!

Dat de elektrische fiets, ofwel e-bike, populair is, is bij de meesten wel bekend. Ook onder de jongeren stijgt de interesse in de elektrische fiets.

 

Meer scholieren bezoeken e-bike testcenters van Stella Fietsen

Rechtswinkel in augustus gesloten in Duivendrecht

In Duivendrecht is er geen rechtswinkel in augustus. Wilt u toch een afspraak? Neem dan contact op met Coherente: 020-6993164

Vanaf september kunt u weer de 1e en 3e donderdag van de maand terecht om 19.30 uur in het Dorpshuis. 

Nieuw in Ouderkerk aan de Amstel: Papa & Mama Netwerk Ouderkerk

Het ouderschap is heel leuk en bijzonder, maar soms ook niet makkelijk. Dan is het fijn om een netwerk van papa’s en mama’s in de buurt te hebben die hetzelfde meemaken of meegemaakt hebben, waarmee je ervaringen en tips kan delen.

Een zwoele zomermiddag in Ouderkerk aan de Amstel

Een zwoele zomermiddag in Ouderkerk aan de Amstel.

De foto is gemaakt zaterdagmiddag 28.juli jl. in Benningh.

Op de achtergrond de toren van de Urbanuskerk.

Gezellige High Tea

Voor het tweede jaar op rij hebben senioren kunnen genieten van een gezellige High Tea in het Dienstencentrum. De etagères waren rijkelijk gevuld met diverse zoete en hartige hapjes, die zijn bereid door Buurtdorp Ouderkerk.

Fietsen naar Australië voor een bakkie koffie

Ellis Jansen vertelt over: "Fietsen naar een bakkie koffie".

Veel pret met water

In de eerste week van de zomervakantie stond ook de eerste editie van Speel Sportief Zomer op het programma. Op dinsdag 24 juli konden kinderen op het Dorpsplein in Duivendrecht meedoen met allemaal sporten en spellen. De activiteit begon al om 10.00 uur in de ochtend.

Drechtje spreekt… Als de wijn is in de man…

Een rectificatie editie van Drechtje, want de wijsheid zat eventjes in de kan!

Voor de nieuwsbrief versie surf naar: https://www.webklik.nl/user_files/2010_05/135288/Drechtje/180721_Drechtje_spreekt_Als_de_wijn_is_in_de_man_.pdf …

Pagina's