Lokaal lezersnieuws

Drie volle bussen naar de Soldaat van Oranje

Drie bussen waren nodig om de vele ouderen van de Zonnebloem Ouderkerk en Duivendrecht en Coherente op 15 mei naar de Soldaat van Oranje te brengen. Na een lunchpakketje in de bus, genoten de mensen van een speciale voorstelling in de theaterhangar in Katwijk. 

Genieten van het voorjaar

Het voorjaar kleurt de bermen van de wegen.

Ook met de bermen van de A9 die vol staan met koolzaad op een paar rode klaprozen na.

Het geel tegen de blauwe achtergrond van de lucht met wat witte wolkjes is aan een schilderij gelijk.

Actief in de zon

Lekker in het zonnetje is de Buitenbeweeggroep van Coherente actief op de maandagochgtend bij de beweegtoestellen op de Rembrandt van Rijnweg. Zo te zien hebben de deelnemers er veel plezier in.

Zingend de zomer in

Zing jij graag onder de douche? Dan is deze workshop van Muziekschool Ouder-Amstel iets voor jou. Wij gaan 5 lessen lang in een groep zangoefeningen doen.

CTO'70 Volleybal: Hemelvaarttoernooi

CTO’70 Volleybal organiseert op vrijdag 31 mei a.s. een gezellig recreantentoernooi in het Dorpshuis in Duivendrecht. Er is plaats voor maximaal 10 teams. De teams - met minimaal 2 dames per team - spelen in poules, kruisfinales en een finale.

Zo gewoon en toch bijzonder

Iedereen hoort en ziet de meeuwen. Zo gewoon en als je met een grote lens ze ziet ;zo mooi! Zondag ,de eerste foto  met een nieuwe lens.

Dorpsplein verandert in voetbalplein

Op woensdag 1 mei organiseerde stichting Coherente een voetbalmiddag. Tijdens deze middag was er voor iedereen wat te doen op het plein. Op een voetbalveld werd levend tafelvoetbal gespeeld. De kinderen zaten vast aan elastieken en speelden in teams tegen elkaar.

Doe mee met de toernooidagen

Stichting Coherente en het Amstelbad organiseren dit zwemseizoen gezamenlijk vier sportieve toernooidagen. Tijdens de toernooidagen worden leerlingen vanaf groep 6 uitgedaagd om in een team of individueel mee te doen.

Muzieklessen en cursussen voor jong en ouder

In de komende weken starten er enkele nieuwe cursussen bij Muziekschool Ouder-Amstel. Voor kinderen van 2 tot 4 jaar met één van de ouders/grootouders is er op vrijdagochtend Muziek op Schoot.

Manifest over Afval in Ouder-Amstel

Manifest over Afval in Ouder-Amstel

Samenwerkende stichtingen Vrienden van Duivendrecht en Vrienden van Ouderkerk

Pagina's