Lokaal lezersnieuws

Nieuwe expositie in het Dorpshuis in Duivendrecht

Vanaf 21 maart exposeert Vanessa Rademaker in het Dorpshuis in Duivendrecht. Tijdens deze expositie toont zij haar meest recente werken en krijgt u inzicht in de volle breedte van haar werk en kundigheid. 

Jeu de boules veld Duivendrecht weer onkruidvrij

Vrijdag 15 maart stond voor jeu de boules club ’t Eilandje uit Duivendrecht in het teken van NLdoet, een jaarlijks terugkerende actie georganiseerd door het Oranje Fonds.

Ogen en Oren in de AmstelkerkCantatedienst, zondagochtend 24 maart 10.00 uur,Amstelkerk, Ouderkerk aan de Amstel

Komende zondag is er een cantatedienst in de Amstelkerk waarin de ogen en oren centraal staan.

Tinnitus Ademtrainingsmogelijkheid in DE ROOS

Op 27 maart 2019 is er in DE ROOS, P.C. Hooftstraat 183 Amsterdam, éénmalig de mogelijkheid voor een privétraining Tinnitus Adem Therapie.

GroenLinks Ouder-Amstel bij Klimaatmars

"Afgelopen zondag werd in Amsterdam de klimaatmars gelopen. De opkomst werd geschat tussen de 35.000 en 40.000 mensen, de grootste demonstratie voor klimaat in Nederland. GroenLinks Ouder-Amstel was ook goed vertegenwoordigd.

Inloop 13+ Duivendrecht

Tafeltennissen, tafelvoetballen, darten of toch liever op de Nintendo Wii? Dat kan allemaal! Elke donderdagavond van 19.00-21.30 organiseert het jongerenwerk van Stichting Coherente de Hangout in het Dorpshuis in Duivendrecht. De Hangout is een inloop voor jongeren vanaf 13 jaar.

Drechtje spreekt ... Eerst luisteren naar inwoners

Het tegen de wens van inwoners doordrukken van de invoering van de gft kliko's houdt de gemoederen flink bezig. Er wordt al gesproken over een Wethouder Afval(lig).

Wat gaat goed?
Helemaal niets afgelopen periode.

“Second Time To Wear”

“Second Time To Wear”

De zomer staat voor de deur, het uitruimen van de kledingkast staat misschien wel op uw tedoen-lijstje.

Op zaterdag 6 april organiseert de Stichting Coherente een kledingbeurs in het Dorpshuis, mits er voldoende deelnemers zijn.

Gratis proefles Meer Bewegen voor Ouderen Duivendrecht

Op woensdagmorgen zijn er lessen Meer Bewegen voor Ouderen in het Dorpshuis in Duivendrecht. In deze lessen is plaats voor nieuwe deelnemers. Een proefles is gratis.

Pagina's