Deel je nieuws

Team van de Amstelschool wordt 2de tijdens NK Scholenvolleybal

Afgelopen schooljaar vonden de jaarlijks terugkerende schoolvolleybaltoernooien plaats tussen alle verschillende groepen van de scholen van Ouderkerk. De winnende teams uit groep 8 van de Amstelschool en groep 6 van de Jan Hekmanschool, plaatsten zich daarmee voor de regiokampioenschappen.

NEA B1 kampioen voorjaar 2019

Op zondag 16 juni is NEA B1, na een zenuwslopende wedstrijd tegen KDO in de Kwakel, kampioen geworden in de handbal 2019 voorjaarscompetitie op het veld.

Wat te doen?

Met gifgroene gft containers die bijna niemand in Duivenrecht wil en een onzalig idee om via de restafval containers privacy wetgeving te gaan schenden en in te zetten op juist MEER afval per storting?

Bomen in de storm

OUDERKERK AAN DE AMSTEL-GroenLinks heeft in de raadsvergadering van 13 juni jl. raadsvragen gesteld over de schade aan bomen door de afgelopen stormen.

Schaatsen wordt goedkoper bij De Amstelbocht

Alles wordt duurder, maar schaatsen goedkoper. De tarieven voor het nieuwe schaatsseizoen zijn alweer bekend voor IJsclub ‘De Amstelbocht’. Ook voor jeugd is er nu de mogelijkheid tot recreatieschaatsen.

Mijlpaal voor Stella Fietsen: 50.000ste Livorno e-bike verkocht

Het is feest bij de Nunspeetse E-bike fabrikant. Stella heeft op maandag 10 juni 2019 de 50.000ste Livorno e-bike verkocht. Deze mijlpijl is bereikt nadat 3 jaar geleden de productie van de eerste Stella Livorno werd gestart.  

 

50.000 rijdende Stella Livorno’s in Nederland

Na de storm van 5 juni 2019 bij de Ouderkerkerplas

Een ravage van omgewaaide populieren en essen bij de Ouderkerkerplas geeft heel wat opruimwerk....

dag van de muziek

Op zaterdag 15 juni is het Dag van de Muziek bij Muziekschool Ouder-Amstel. Zowel in de Bindelwijk als in het Dorpshuis zijn activiteiten voor jong en oud(er) waar je aan mee kunt doen of waar je naar kunt luisteren. 

Jubileum Wielerronde in de Ronde Hoep op z

Zaterdag 15 juni: Uniek Wielerspektakel in de Ronde Hoep

Pagina's