Lezersnieuws

Bart Gietema legt beslag op eerste kerstbrood (marathon Jaap Edenbaan).

Voor het eerst van dit seizoen, door de aanwezigheid van sinterklaas, de marathon op de zondagavond. Zoals gebruikelijk is er fel gestreden om de kerstbroden die de jury als beloning voor de eerste drie rijders van elke wedstrijd beschikbaar heeft gesteld.

 

Spel, sport en creatieve activiteiten voor jeugd in de kerstvakantie

In de kerstvakantie is het weer zover! Stichting Coherente organiseert op woensdag 2 en donderdag 3 januari verschillende sport, spel en creatieve activiteiten in het Dorpshuis in Duivendrecht.

 

Duivendrechters werken mee aan figuratie Doortrappen

Vorige week heeft een aantal inwoners van Duivendrecht een groot deel van de dag fietsend in het dorp doorgebracht. Daarbij werden zij gevolgd door een fotograaf, die heel veel foto’s van de fietsers heeft kunnen maken.

Enthousiaste jongeren gezocht voor Young Leaders training in Ouder-Amstel

Heeft u een dochter of een zoon of ben je zelf een jongere tussen 12 en 21 jaar die getraind wil worden tot een Young Leader?

Dan zoeken wij jou!

Wat is Young Leaders?

Enthousiaste jongeren gezocht voor Young Leaders trainig in Ouder-Amstel

Heeft u een dochter of een zoon of ben je zelf een jongere tussen 12 en 21 jaar die getraind wil worden tot een Young Leader?

Dan zoeken wij jou!

Wat is Young Leaders?

Mooie technieken en hoog niveau volleybal tijdens het scholenvolleybaltoernooi

De volleybalweken zijn gestart in Ouderkerk aan de Amstel. Alle leerlingen van groep 4 tot en met 8 maken tijdens de volleybalweken kennis met volleybal in de gymles. Vervolgens gaan de leerlingen van dezelfde leeftijdsgroep strijden tegen elkaar tijdens het scholenvolleybaltoernooi.

Drechtje spreekt... vraag aan inwoners: fietser te gast of strak handhaven op Dorpsplein? & nieuwsflits films!

De meningen zijn verdeeld. Dus oproep aan gemeente dit met inwoners te gaan onderzoeken fietser te gast of strak handhaven? Ook heeft Drechtje Drechtje sinds kort een broertje in Ouderkerk. Zo leuk!

Burgemeester reikt prijzen kleurwedstrijd uit.

Zondag 2 december is in “de Banq” de prijsuitreiking van de Sinterklaas kleurwedstrijd gehouden. Burgemeester Langenacker reikte namens de BIZ (Ouderkerkse Ondernemers) de prijzen aan de kinderen uit.

Vuurwerk Federatie in de tegenaanval met meldpunt ikervaargeenoverlast.nl

Vanwege de aanhoudende negativiteit rond legaal consumentenvuurwerk, zijn de grote vuurwerkfora en Facebookpagina’s in Nederland een samenwerking aangegaan om namens en met de grote groep vuurwerkliefhebbers in Nederland een tegengeluid te laten horen.

Samen sporten voor jonge mensen met een lichte beperking

Beste lezers, ik ben Cindy Zeinstra en ik heb een lichte verstandelijke beperking. Ik ben een aantal maanden geleden gestart met O’JA (Ouder-Amstelse Jongeren Actief) in samenwerking met stichting Coherente. Dit is een groep voor mensen met een lichte beperking.

Pagina's