Deel je nieuws

Kerstkaarten maken voor kinderen

Woensdagmiddag 11 december nodigt Coherente kinderen uit in het dorpshuis Duivendrecht om kerstkaarten te maken. En niet zomaar kerstkaarten, want de kaarten hebben een missie! We maken mooie kaarten met allerlei materialen om aan de ouderen in de buurt te geven. Daar worden ze vrolijk van!

GroenLinks, D66 en CDA willen dat verbetering in luchtkwaliteit en geluidsoverlast bewezen wordt

OUDERKERK AAN DE AMSTEL GroenLinks, D66 en CDA hebben In de raadsvergadering van 14 november voor een motie gestemd om inzichtelijk te maken van welke metingen van  luchtkwaliteit en geluidsoverlast de gemeente gebruik kan maken.

GroenLinks, Ouder-Amstel Anders, D66, PvdA en Natuurlijk Belang vragen aandacht voor vrouwen-emancipatie

OUDERKERK AAN DE AMSTEL GroenLinks, Ouder-Amstel Anders, D66, PvdA en Natuurlijk  Belang hebben in de raadsvergadering van 14 november een motie ingediend om aandacht te vragen voor vrouwenemancipatie.

Regenboog over Urbanus

Regenboog over Urbanus

 

Entrada en Duivendrechters

Honderden inwoners van Duivendrecht staan nu al enige tijd op hun achterste benen omdat in hun ogen op de locatie Entrada een ongewenste gebiedsontwikkeling dreigt plaats te vinden. Ja, ze kunnen inspreken maar waar leidt dit toe?

Vrijwilliger gezocht jongerenwerk Duivendrecht

Het jongerenwerk van Stichting Coherente is op zoek naar een of meerdere vrijwilligers die mee zouden willen helpen met de inloop van groep 8 op de dinsdagmiddag (15.00-17.30 uur) of de 13+ inloop op de donderdagavond (19.00-21.30 uur) in het Dorpshuis in Duivendrecht.

Wie wint de Sinterklaas Kleurwedstrijd?

Nadat Sinterklaas officieel in Ouderkerk is aangekomen, start ook de Sinterklaas kleurwedstrijd. Er zijn verschillende leeftijdscategorieën dus iedereen maakt een eerlijke kans op de verschillende prijzen. Zing mee met de Pietenband.

Amstelbocht schaatst in Hoorn 16-11-19

40 Amstelbochtrijders reisden op zaterdag naar De Westfries in Hoorn voor een langebaanwedstrijd . De spits werd afgebeten door de de jeugdschaatsers , die  hun eerste wedstrijd al meteen overdekt reden. Er werd vooral tegen de directe tegenstander gestreden , de tijd leek minder belangrijk.

Twee overwinningen voor De Amstelbocht.

Marathon Jaap Edenbaan, 13 november 2019.

 

Het zat er aan te komen maar nu is het dan zover. De eerste overwinningen voor De Amstelbocht zijn een feit. En voor vriend en vijand is duidelijk: terechte overwinningen.

 

Pagina's