Deel je nieuws

Nieuw in het Amstelbad

Net voor de opening is er in het Amstelbad een pannaveldje geplaatst.

Paaspakketjes ouderen uitgereikt

Afgelopen week werden door vrijwilligers van de Zonnebloem weer ruim 300 Paaspakketjes van de Riki Stichting bij ouderen in Ouderkerk rondgebracht. Het uitreiken van de pakketjes draagt bij aan het structureel verbeteren van aandacht voor ouderen.

Geslaagd smashbaltoernooi in Sporthal Bindelwijk

Kinderen uit groep 6, 7 en 8 van de basisscholen uit Ouderkerk aan de Amstel gingen woensdagmiddag 17 april de strijd met elkaar aan tijdens het smashbaltoernooi. Het toernooi werd georganiseerd door Volleybal Vereniging Ouderkerk en Stichting Coherente.

Amstelbad op 28 april weer open

Op zondag 28 april gaat het Amstelbad weer open voor het publiek. Zoals elk jaar starten we met het traditionele kwartjesduiken voor kinderen tot 12 jaar. Afgelopen vrijdag en zaterdag waren de voorverkoopdagen voor de abonnementen.

Opfriscursus rijvaardigheid 60+

Wilt u als ervaren verkeersdeelnemer ook graag nog eens worden bijgespijkerd over de nieuwste verkeersregels? En daarbij nog tips krijgen voor zuiniger en milieu-vriendelijker rijden? Grijp nu uw kans! Neem deel aan de opfriscursus, welke bestaat uit 2 dagdelen van 2 uur.

ijsvogel terug op de ruige hof

Blije gezichten bij de vrijwilligers van Natuurvereniging De Ruige Hof, gevestigd aan de Abcouderstraatweg 77 in Amsterdam Zuidoost. Na een jaar afwezigheid heeft de IJsvogel zich weer gemeld bij de voor deze vogel speciaal aangelegde broedwand.

Sportief vermaak in de meivakantie

De meivakantie komt eraan en ook deze keer zal Stichting Coherente verschillende activiteiten organiseren. Op woensdag 24 april van 10.00 tot 12.00 uur is er Speel Sportief.

4 teams van VVO kampioen op hun eigen niveau.

Slottoernooi in Kudelstaart. Er hebben 57 teams meegedaan in 4 verschillende niveaus. VVO heeft het dus super-goed gedaan. Wil je ook een keer meedoen, kijk dan voor alle info op vvouderkerk.nl. Speciaal welkom voor jongens van 11-14 jaar, dan kunnen we nog een 2e team maken.

Terugkijken op geslaagd schoolvoetbaltoernooi

Na een mooie finaledag op de velden van vv CTO ’70 in Duivendrecht zijn de winnaars van het schoolvoetbaltoernooi 2019 van onze gemeente Ouder-Amstel bekend.

Samen eten Duivendrecht

Er wordt weer heerlijk gekookt voor senioren. Vrijdag 26 april. Aanvang 17.30 uur (zaal open 17.00 uur). In het Dorpshuis, Dorpsplein 60, Duivendrecht. Kosten € 8,50 excl. consumpties. Graag aanmelden voor 26 maart en 23 april bij Coherente Tel: 020 - 699 31 64

Pagina's