Deel je nieuws

Heerlijke zonsondergang

In Duivendrecht van het station naar huis, een mooie sfeer van de zonsondergang tussen de boerderij en de busbaan. Genieten. Lucia de Gijsel

Marathonschaatsen met vallen en opstaan

OUDERKERK AAN DEN AMSTEL IJsclub De Amstelbocht had woensdag 13 februari een wedstrijd in Amsterdam.

Gratis honkbaltraining

BeeBall is voor jongens en meisjes vanaf 4 jaar de eerste kennismaking met honk- en softbal. Het speelveld is kleiner, net als de teams. Kinderen raken vertrouwd met slaan, pitchen, sliden en vangen. Maar ook met sportiviteit, presteren en samenwerken in een team.

NLdoet bij Jeu de boules club Duivendrecht: samen de handen uit de mouwen!

Help mee tijdens NLdoet op vrijdag 15 maart 2019 en maak het speelveld van de Jeu de Boulesclub in Duivendrecht weer onkruidvrij en glad voor de spelers!

Bestuur Zonnebloem weer compleet

Met een wijziging in het bestuur en benoeming van een tweetal  nieuwe, maar ervaren, bestuursleden is de Zonnebloem afdeling Ouderkerk na enige tijd  weer compleet. 

Veel positiviteit tijdens de volleybaltoernooien voor groep 4, 5 en 6 in de Bindelwijk

Veel positiviteit tijdens de volleybaltoernooien voor groep 4, 5 en 6 in de Bindelwijk

Fanatiek basketbaltoernooi in Duivendrecht

De leerlingen van groep 7 van de basisscholen in Duivendrecht speelden op dinsdag 5 februari een basketbaltoernooi tegen elkaar. Het toernooi startte na de grote pauze. De leerlingen druppelden gespannen binnen. Maar ze hadden er zin in en waren onwijs benieuwd wat er allemaal ging gebeuren.

De Amstelbocht scoort snelle rondes op de Jaap Edenbaan.

Een avond met af en toe lichte neerslag met als gevolg zeer snel ijs. Niet minder dan vijf Amstelbochters rijden deze avond de snelste ronde van het seizoen (tot nu toe).

Drechtje spreekt ... Een maatje te groot?

In deze nieuwsbrief pieker gedachten van een inwoner over onbevredigende antwoorden, onbekende status van een agendapunt in een raadsvergadering en geheime vergaderingen.

Subsidie voor cultuurhistorische activiteiten in Amstelveen en/of Ouder aan de Amstel

De Stichting Aemstellant is een stichting met als doel cultuurhistorische activiteiten in de gemeenten Amstelveen en/of Ouder- Amstel te bevorderen en te ondersteunen. Dit doet de stichting door het verstrekken van een financiële bijdrage aan activiteiten op dit gebied.

Pagina's