Wonen

OUDER-AMSTEL Het Regionaal Energieloket verloot twee gratis infraroodscans in Ouder-Amstel. Met een infraroodscan worden er foto's gemaakt in en rondom de woning met een warmtebeeldcamera. Daarop is te zien of en waar er warmteverlies plaatsvindt. Door het nemen van de juiste maatregelen kan dit energie en dus kosten besparen. 
OUDER-AMSTEL Met een serie verordeningen probeert het college het functioneren van de lokale woningmarkt te verbeteren. Want die staat stevig onder druk. Zo zijn de wachttijden voor een sociale huurwoning opgelopen tot 12 jaar, terwijl vrijesectorwoningen en koopwoningen nauwelijks meer betaalbaar zijn.
Advertorial
Hoe bepaal je de juiste pasvorm van het overhemd? Vroeger was het makkelijke te bepalen. Je had destijds twee verschillende soorten pasvormen: een recht model en een...
DUIVENDRECHT Syntrus Achmea vraagt voor de nieuwe huurwoningen in de Zonnehof te hoge huurprijzen. Dit stelt de politieke partij Natuurlijk Belang. De partij pleit voor het opheffen van de servicekosten.
OUDERKERK Een ‘Ideeënmarkt Centrumplan’ op het Kampje. Iedereen is welkom op 20 september. Heb je als Ouderkerker ideeën of wensen over de inrichting van het centrum, dan is dit de gelegenheid om die onder de aandacht te brengen.
Advertorial
Als u medische zorg nodig heeft, dan belt u met uw huisarts. Maar wat doet u bij vragen over uw gezondheid? Zorg en Zekerheid, de zorgverzekeraar bij u in de buurt, zet de...
DUIVENDRECHT De bouw van de nieuwe woningen in Duivendrecht vordert gestaag. Het gaat zo snel dat de 48 woningen van de blokken A en B al rond november van dit jaar opgeleverd kunnen worden. Dat betekent dat de inschrijving begonnen is.