Voetbal

DUIVENDRECHT De jongste pupillen van vv CTO '70 speelden maandagmiddag 25 november een onderling toernooi. Het thema was 'Vertrouwen, Discipline en Concentratie'. Een initiatief van de Freek en Hella de Jonge Stichting. De Jonge was naar de club gekomen om het doel hiervan uit te leggen én een prachtige bokaal uit te reiken. Bekijk op 'Deel je...
OUDERKERK Met een klinkende overwinning van maar liefst 15-0 is SV Ouderkerk JO15-1 ongeslagen kampioen geworden van hun najaarscompetitie. 
Advertorial
Hoe bepaal je de juiste pasvorm van het overhemd? Vroeger was het makkelijke te bepalen. Je had destijds twee verschillende soorten pasvormen: een recht model en een...
OUERKERK Café De Vrije Handel, sv Ouderkerk sponsor vanaf het eerste uur, heeft zijn sponsorafspraak met vier seizoenen verlengd. De shirtsponsoring betreft twee seniorenelftallen; Zaterdag 3 en 5.
OUDERKERK Er leek geen vuiltje aan de lucht. Een 2-0 voorsprong met de rust en toch werkte Ouderkerk zich net als vorige week opnieuw in de nesten. Het trok uiteindelijk toch de overwinning over de streep (4-3).
OUDERKERK SV Ouderkerk is recent uitgenodigd om deel te nemen aan de Onder 23 midweekcompetitie georganiseerd door Stichting Jongseniorenvoetbal.
OUDERKERK Het begon zondag voorspoedig. Er leek geen vuiltje aan de lucht, maar na negentig minuten bleven de Ouderkerkers toch met lege handen achter. 6-5 voor vsv Vreeswijk uit Nieuwegein.
OUDERKERK De mannen en dame van JO 11-2 moesten zaterdag tegen het altijd lastige AFC uit Buitenveldert. Na een winst en een gelijkspel, was het erop of eronder en voordat de wedstrijd begon was de spanning dan ook te merken in het team.
OUDERKERK In de bekerwedstrijd tegen a.s.v. Joga Fortius liep Ouderkerk steeds achter de feiten aan. Het kwam driemaal op achterstand, maar toonde karakter en trok even zovele keren de stand gelijk (3-3). Het had zelfs nog kansen op de winst.
OUDERKERK Werd vorige week AFC IJburg met ruime cijfers verslagen (9-1), dit keer moest vierde klasser SV Geinburgia er aan geloven. Het werd een 6-1 overwinning voor de Ouderkerkers. Hoe anders was dat in het verleden toen beide verenigingen nog in de vierde klasse speelden. Het waren daar in Driemond altijd lastige wedstrijden voor SV...