Voetbal

OUDERKERK Er leek geen vuiltje aan de lucht. Een 2-0 voorsprong met de rust en toch werkte Ouderkerk zich net als vorige week opnieuw in de nesten. Het trok uiteindelijk toch de overwinning over de streep (4-3).
OUDERKERK SV Ouderkerk is recent uitgenodigd om deel te nemen aan de Onder 23 midweekcompetitie georganiseerd door Stichting Jongseniorenvoetbal.
Advertorial
Hoe bepaal je de juiste pasvorm van het overhemd? Vroeger was het makkelijke te bepalen. Je had destijds twee verschillende soorten pasvormen: een recht model en een...
OUDERKERK Het begon zondag voorspoedig. Er leek geen vuiltje aan de lucht, maar na negentig minuten bleven de Ouderkerkers toch met lege handen achter. 6-5 voor vsv Vreeswijk uit Nieuwegein.
OUDERKERK De mannen en dame van JO 11-2 moesten zaterdag tegen het altijd lastige AFC uit Buitenveldert. Na een winst en een gelijkspel, was het erop of eronder en voordat de wedstrijd begon was de spanning dan ook te merken in het team.
Advertorial
Als u medische zorg nodig heeft, dan belt u met uw huisarts. Maar wat doet u bij vragen over uw gezondheid? Zorg en Zekerheid, de zorgverzekeraar bij u in de buurt, zet de...
OUDERKERK In de bekerwedstrijd tegen a.s.v. Joga Fortius liep Ouderkerk steeds achter de feiten aan. Het kwam driemaal op achterstand, maar toonde karakter en trok even zovele keren de stand gelijk (3-3). Het had zelfs nog kansen op de winst.
OUDERKERK Werd vorige week AFC IJburg met ruime cijfers verslagen (9-1), dit keer moest vierde klasser SV Geinburgia er aan geloven. Het werd een 6-1 overwinning voor de Ouderkerkers. Hoe anders was dat in het verleden toen beide verenigingen nog in de vierde klasse speelden. Het waren daar in Driemond altijd lastige wedstrijden voor SV...
OUDERKERK Na een goede voorbereiding van SV Ouderkerk met vier oefenduels ging het zondag 1 september om het echie. AFC IJBURG was de tegenstander in het eerste bekerduel.